- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-лошото...?
Да удариш и напсуваш някого задето е разкрил, че си го излъгал за иневярата си.
Или да убиеш някой негов роднина.
Няма да посоча отговор.
Като цяло никога не съм можела да определя от кое боли повече - физически или психически. И от двата вида болки съм страдала, но съм силна и преодолявам психическата бързо.
Та... някой да ме нарани физически отдавам на момента емоция. Ядосала съм го - ударил ме е. Не съм мазохист. Просто и аз съм го правила и знам какво е да ти кипне изведнъж и преди да помислиш, да си пляснал един шамар. Против максимата съм, че момиче не се бие. Има сума ти нещастни пу*ки, които си го просят. ОБАЧЕ! Не ми се връзва точно партньорът ми да ме удари. Някак си... от случаен човек, който съм наредила, мога да го приема, но от човек, когото обичам и твърди, че ме обича... Просто няма право да му кипва толкова, че да не може да ми обясни какво има и да ме удари. Най-малкото АЗ струвам усилието той да се опита да използва думи.
Лъжа... зависи за какво наистина. Едва ли всички казваме истината на 100%, ако е за нещо сериозно, отивам и директно го питам.
Изневяра бих простила, честно казано. Самопожертвувателен човек съм. И все пак много зависи от това по каква причина е изневерил. Мисля, че един достоен човек би седнал и обяснил какво му липсва, че се е наложило да кривне.
Отворена съм към дискусии.![]()
А аз мисля, че достойният човек ще си каже какво му липсва преди да се стигне до изневяра. Ако единият във връзката е неудовлетворен в даден аспект, редно е нещата да се обсъдят своевременно, за да не се стига до изневери, лъжи и прочие.Първоначално написано от PinkPan7her
С всичко останало в поста ти съм абсолютно съгласна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Лъжата.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
А според теб,кое може да бъде по-лошо от тези неща...не че няма,просто питамПървоначално написано от shadow4e
![]()
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Всяко нещо има развитие...
Лъжата се поражда от изневярата,
да я напсуваш и можеби удариш пак идва от изневярата..
Така де.. изневярата дава старт на проблемите с други думи..
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Според мен изневярата е нещо нормално,но ако обичаш човека до себе си не трябва да го правиш.За лъжата има така наречената благородна лъжа и понякога за да не го нараниш лъжеш.Насилието съм против него с две ръце.Псувнята не е чак толкова важна е ще ми стане гадно,ако ме напсува,но ние с моя постояно се обиждаме такаче![]()
Отговорът ми е НАСИЛИЕТО.
Първоначално написано от YourBlueEyes
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Хайде хораНека да изкараме тая тема отново...пишете мнения или поне цъкайте само на анкетата
![]()