- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка
Да луеееПървоначално написано от jghgh
![]()
Баща - Иванчо я преброй до 10.
Иванчо - 0,1,3,4,5,6,7,8,9,10.
Майката - А къде е 2?
Иванчо - В бележника!
Шшшш, момиче, ти от кой град си викаш ?Първоначално написано от Alexandra93
Ми то аслъ на 15 години отава и да си видяла половината...Първоначално написано от Maceto96
Как пък ще си пробия езика, за да го възбуждам![]()
Бтв, и моята челюст понякога трака. Все в ключови моменти![]()
Няма как устата ти да е малка, никой не те кара да му го лапаш до сливиците, нали?
амии не съм му правила,но иначее искам да му доставя такова удоволствие ,но нз
като съм си сама ,казвам си този път като се видим ще праим и секс и за др.но като се видим ми става нещо,и не се получават нещата
DarkAngelOfHope
Супер фен
Пуснато на: Чет Фев 17, 2011 3:48 pm Заглавие:
излъгали са те (или не си разбрала правилно)
Всяка жена може да ДУХА, само талантливите могат да СВИРЯТ
Хареса ми !! Каза им го !
Да ти кажа, аз се притеснявах от друго, че незнам как но ето вчера всичко си стана супер, и да с обеца е по добре лично той ми, каза че му харесва повече, та аз не го лапнах веднага, използвах ръцете и гледаи да има движения с езика, особенно ако имаш обеца закаха ми че е яко ако га налапаш и стане вакуум но не опитах понеже ми беше за пръв път и не исках да се задавя, та просто не го лапай целия и това е))
![]()
'96 набор... ти въобще виждала ли си ?Първоначално написано от Maceto96
![]()
Недей, недей. Виждала е, че и дупето си е давала. Мани.
Алекс ти го каза най-добре. Само внимавай да не ти се откачи ченето от много старание, че историята познава и такива случаи...![]()
Споко, никой не се ражда научен, важното е да попаднеш на добър учител.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ми не си длъжна да го поемаш целия просто прави кръгови движения с език около главата тя е най чувствителна![]()
и си играй с ръка и го гледай в очите приз цялото време :P
Да ти кажа има нещо вярноПървоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
Мъжете им стига само главата да им лижеш , с нея само чувстват , така , че спокойно.
Усмихвайте се ! : )))
~
Абе и аз имам подобен проблем,ама не чак да не мога да му го поема,а до 1/3 примерно само..заради размера му..ми не се е оплакал,доволен е![]()
Believe in yourself.
umri написа:
Кажи му да ти мелне 2 туката в сурата, тамън няма и със зъби да стържеш.
това беше добро : ))))
[/quote] Здравейте Наскоро някъде бях чула,че "всяка жена можела да прави перфектна свирка стига да поиска" е да ама не.Имам голям проблем и той е..че устата ми е много малка.Пенис с нормален размер едва влиза в устата ми,камо ли за по - голям...искам да духам на приятеля си,но членът му е по - дебел и просто няма да влезе...какво да правя просто не мога чак челюстта ме заболява,а това ограничава и забавя движенията ми и става тъпо хваща ме срам да го правя...какво да правя така
като не можеш на голям кавал намери си малка флейTa![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]