.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Презервативът се изхлузи

Моля Ви за съвет?
    Правихме секс с моя приятел.....и той не свърши в мен, но при свършването (извън мен) презерватива се изхлузи....и аз се изцапах близо до мястото което не трябва да се цапа.....а по-голямата част от спермата попадна на леглото......може ли да е изпръскало ....и трябва ли да се притеснявам????

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    едва ли някой ще може да ти каже

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от kristalina
    Моля Ви за съвет?
    Правихме секс с моя приятел.....и той не свърши в мен, но при свършването (извън мен) презерватива се изхлузи....и аз се изцапах близо до мястото което не трябва да се цапа.....а по-голямата част от спермата попадна на леглото......може ли да е изпръскало ....и трябва ли да се притеснявам????
    Обясни ми само как ние трябва да знаем дали се е изпръскало
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В овулация ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

имаше един случай сега сериозно го казвам и моля да не го приемете като майтап. Имаше една двойка мой познати, който си правеха редовно секс без презарватив само че моя познат преди да свърши го вадеше и се празнеше на това място под пъпа и коремчето на приятелката си и не знам дали е заради това но тя забременя....
    Така че има вероятност но чак толкова лесно ако се забременяваше ХАХ повечето жени щяха да прихващат от въздуха.
    Ако се притесняваш толкова много си вземи ЕСКАПЕЛ до 72 часа след акта може да ти помогне, но не го вземай често, защото мисля че водеше и до безплодие

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Grigor777
    имаше един случай сега сериозно го казвам и моля да не го приемете като майтап. Имаше една двойка мой познати, който си правеха редовно секс без презарватив само че моя познат преди да свърши го вадеше и се празнеше на това място под пъпа и коремчето на приятелката си и не знам дали е заради това но тя забременя....
    Така че има вероятност но чак толкова лесно ако се забременяваше ХАХ повечето жени щяха да прихващат от въздуха.
    Ако се притесняваш толкова много си вземи ЕСКАПЕЛ до 72 часа след акта може да ти помогне, но не го вземай често, защото мисля че водеше и до безплодие
    Приятелката ти е по-вероятно да е забременяла от предеякулационната течност.

Към авторката: ако не си била в овулация шансът да е станал гаф е почти нулев.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

В повечето случаи, за да забременееш е нужно спермата да е "впръскана" в теб, т.е. да е свършил в теб, а не да се е стекла от някъде си до мястото, където не трябва. Това не значи, че не можеш да забременееш от предеякулационна течност, де, просто в повечето случаи е както казах.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от IKnowYou
    В повечето случаи, за да забременееш е нужно спермата да е "впръскана" в теб, т.е. да е свършил в теб, а не да се е стекла от някъде си до мястото, където не трябва. Това не значи, че не можеш да забременееш от предеякулационна течност, де, просто в повечето случаи е както казах.
    Не е задължително да има пълноценно проникване, за да забременее. Достатъчно е да има игра и еякулация на външните полови органи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Добре ние от къде да знаем дали се е разпръскало ..но според мен верoятността е мноогоо малка

няма страшно спокойно и следващия път изчакай да му порасне малко оная работа белким не му се изхлузи капута

Голям фен Аватара на xinfamous
    ахахахах те тез сперматозоиди като ракети с навигация..изскочат ли 1 път неможе ги спра ше пропълзят до яйчника 100% даже и да ти е свършил на корема!

п.с. 'мястото което не трябва да се цапа' ..ето защо 9 годишните не бива да правят секс.
    Can It All Be So Simple ?

Offtopic: Бременна си! Ескапел тройна доза спешно - венозно, маточно и мозъчно!

Бах не ви ли писна да се плющите и да нямате грам сексуална култура? Ръчкай там пъ кфот стане. Не е много не е сложно. Прочети малко, питай пък после играйте на скрий салама.

Ontopic: Нищо ти няма. То ако се правеха бебета толкова лесно...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Според мен няма шанс да си бременна, защото както каза GregoryHouse не се правят толкова лесно деца . Хората колко време правят секс, за да имат деца, пък ти от едно изцапване се плашиш.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аман от такива теми всяка втора е такава... преди да правите секс малко се образовайте.
    Тоя Ескапел вече като бонбонки се пие, за щяло и нещяло, не разбирате ли че ви вреди на организма бе хора.

Иначе колкото до проблема ти... ебахти мутиралите сперматозоиди. Не става толкова лесно само с "опа оцапах се". Шанса е много малък. Поне до колкото съм чела сперматозоидите умират бързо в подобна среда, така че стига сте го пили тоя Ескапел а вкарайте и малко мозък в цялата работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си