+1Първоначално написано от miminko
Ситуацията е много реална между другото.
Че се лигави е ясно. Че ако се навиеш ще ти го отпери и ще те изклати също е ясно.
Ако ти се прави секс прави
Тия горе черните врачки въобще не ги слушай
Не знам на колко години си, но ако си под 15 изчакай не дей да правиш секс. Някой предложи 14. Е ако момчето е на 14 не очаквай да му е дебел и голям![]()
Първоначално написано от umri
Що да не те е обарвал и тебе?![]()
нека всички се помолим тая тема да е фейк, че иначе няма съмнение, човечеството ще изчезне като гледам какво се задава...![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Първоначално написано от DiabolicalSoul
http://www.youtube.com/watch?v=PSROlfR7WTo
![]()
Първоначално написано от DiabolicalSoul
http://www.youtube.com/watch?v=PSROlfR7WTo
![]()
Ооох, добър си..Първоначално написано от mecho8888
![]()
![]()
Миминко е супер права. Нямаше да го оставя да я обарва, ако не й беше приятно, нито щеше да си играе игрички "ама не ме възбуждаш, бла-бла". 2 шамара, удар в топките и щеше да я остави.
Очаквам всичко мъжко да ме проклина за последното![]()
Аз изобщо не разбрах смисъла на темата. Някакъв те опипва, ти се чудиш дали найстина го възбуждаш или не?! Той се чуди дали те възбужда или не?! И цялата тая работа в час?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Курва!Не се прави на недостъпна,защото не си.Ако това е истина де...
Първоначално написано от DarkTemplar
+!!![]()
Това съм го гледал на купон. Разликата беше, че момчето беше невинно. Една мацка се заяде с него и го обиди, а той отговори подобаващо. Последва шамар в/у него, а неговата реакция беше главичка, коленце, главичка.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Никой не му каза нищо. Е тя си го заслужаваше. Виж вече ако той беше виновен нямаше да стане така най-вероятно, но риска винаги съществува.
Тоя се изказа...Първоначално написано от shakazula
Така де, не мисля, че ако имаш елементарно уважение към себе си ще го оставиш да продължава. Просто му кажи кратко и ясно, че нямаш никакви намерения да търпиш държанието му. Ако не разбере по човешки вече мисли му кво ще правиш.
Foo Fighters | Red Hot Chilli Peppers | Slipknot | 3 Doors Down | Pendulum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя ми е идол
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick