.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Апченце ;d

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia

Апченце ;d

Кажете някой хапчета за повече задържане ... ама да не е виагра защото един приятел каза да не опитвам такива неща (той е пробвал и знам как беше) Нещо така,което да задържа ..просто :P А за тези,който ще питат защото ти е ...защото обичам да гледам възбудена жена и как свършва и колко и е беззащитно изражението след 5-тия път Ще се радвам някой да каже нещо такова :P
    Love! And may God bless you all !!

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Камагра.. мисля, че са прахчета, а не хапчета, не знам. Но съм гледала рекламата
    And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!

Има и презервативи с такъв ефект.Дурекс перформа
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Град
    Moscow,Russia
    Презерватив не .. рядко съм го правил със .... то се едно да лижеш медЪ през буркана :d

anonymous708973
    Guest
    Некадърно маскиран проблем с ерекцията виждам аз.

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    И после плащаш аборт или бебешка количка.
    Младо момче си, не си създавай излишни проблеми, можеш да я накараш да свърши и с пръсти.

Е не знам как да си пазя момичето,просто искам повечко време ...то не че не става да си правиш текове,но предпочитам като почна свършвам и толкова .... не през половин час да ми се иска ...иначе мерси,колежке : )

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Ерекцията си ми е много добре,но искам да опитам и някой път по-дълго със ерекция без еякулация...!Мерси!

научете се, кое е ерекция, кое е еякулация.

Не знаят пикае ли им се, ебе ли им се и задават тъпи въпроси.
    ...

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    И после плащаш аборт или бебешка количка.
    Младо момче си, не си създавай излишни проблеми, можеш да я накараш да свърши и с пръсти.

Е не знам как да си пазя момичето,просто искам повечко време ...то не че не става да си правиш текове,но предпочитам като почна свършвам и толкова .... не през половин час да ми се иска ...иначе мерси,колежке : )
    Аха... и викаш,че си контролираш и предеякулационната течност? И мен ме пазеха на времето,ама не ме опазиха.

Доста пъти съм го правил за сега всичко е наред... просто малко повече издръжливост за да видя как е :} Относно теб..на всеки може да се случи ..а ако се случи на мен съм твърдо против аборт...все пак това е живо същество

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^На колко години си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Лошото е, че ще натрапи решението си и на момичето. А после сигурно ще има теми като тази- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=389852
    Той ще е в ролята на женения с дете.
    Дано съм лош пророк, де.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus

Не знаят пикае ли им се, е** ли им се и задават тъпи въпроси.
    Готин мисля,че всички разбраха за какво говоря,а това,че ти няма къде да си изявиш простащината,не ни интересува нас ..ок? А ако искаш да ти кажа адрес да дойдеш да видиш дали ми се Е** или пикае ?

Кажи бе. Кажи си и адреса. Така всички ще знаят, къде живее сексуално неграмотния льольо с преждевременна еякулация
    ...

Ерекцията си ми е много добре,но искам да опитам и някой път по-дълго без ерекция...!Мерси!

Само ще вметна, че без ерекция би трябвало да значи, че искаш да правиш секс докато ти е спаднал...
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Цитирай Първоначално написано от Lancelot

Ерекцията си ми е много добре,но искам да опитам и някой път по-дълго без ерекция...!Мерси!

Само ще вметна, че без ерекция би трябвало да значи, че искаш да правиш секс докато ти е спаднал...
    закова го

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    не знам от колко време правиш секс и дали имаш от скоро приятелка..и колко често го правите,но моя приятел също свършваше много бързо първите 5-6 месеца когато започнахме да правим секс,но със времето се научи да се контролира и задържа,честото правене на секс също повлиява,ако правиш всеки ден или през ден пак ще свършваш по бавно и без хапчета.Така че всичко с времето си идва на мястото но ти си реши дали да пиеш нещо за задържане.

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Боже.. още ли спорите!? Нали ти казах-"Камагра". Ако се вярва на рекламата, одължава продължителността на ерекцията.. темата е приключена, к'во повече има да се говори?!

П/С. А и..Синьота хапче = 1ви приятел на мъжете
    And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Само като прочетох това "да свърши 5 пъти" и

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus

Не знаят пикае ли им се, е** ли им се и задават тъпи въпроси.
    Готин мисля,че всички разбраха за какво говоря,а това,че ти няма къде да си изявиш простащината,не ни интересува нас ..ок? А ако искаш да ти кажа адрес да дойдеш да видиш дали ми се Е** или пикае ?
    ти на къв се правиш бе педал? само като ти видях селската снимка ми стана ясно къв си ... заякни малко тогава се снимай в сайтовете бахти малумниците

^ Пич, снимката не му е толкова селска, колкото физиономията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си