- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Антивирусна
Проблемата ми е следният - антивирусната ми има върху иконката си " ! ", в червено, което значи че има проблем или че е изключена. Как да я "включа".. Антивирусната ми е AVG.![]()
Първоначално написано от eLeHaGuLbertt
Отвори антивирусната,виж какъв е проблема защо е изкарала този "!" и го поправи :} Може да е от много неща.. :} Според мен ъпдеитите са ти остарели ..но виж може и д е друго
Love! And may God bless you all !!
и аз така мисля!!!Първоначално написано от galin4o0o
DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.
+1Първоначално написано от galin4o0o
Ако тази ти прави проблеми дръпни си Nod32 от замунда а за сериал кодове пиши в гоогле щи излеат мн сайтове
ПС: ако си я теглиш за сайтовете за кейове треа да изгасиш антивирусната
^^ НЕ давай глупави съвети. Кракнати антивирусни не си слагай. Не знаеш кой какво е бутал. По-добре използвайте безплатните алтернативи като Avira Personal Free и Avast Free
На всичките 5 пц-та у нас , които имат все пак уинбозата , съм с Аваст , ако се докосна до чужда машина без антивирусна - пак тази слагам. С авг не съм си имала работа, просто си правя си живота по-лесен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Извинявай че ти използвам темата, но и аз имам проблем с антивирусната Avira AntiVir!!!!
При мен чадърчето (което е на старт линията) е затворено, а преди беше отворено. Какво означава това и как да го отворя?
http://www.youtube.com/watch?v=4oA3fllNXUY
NOD-а в комбинация с MiNOD е доста обещаващоПървоначално написано от GregoryHouse
![]()