.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Антивирусна

Проблемата ми е следният - антивирусната ми има върху иконката си " ! ", в червено, което значи че има проблем или че е изключена. Как да я "включа".. Антивирусната ми е AVG.

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia

Re: Антивирусна

Цитирай Първоначално написано от eLeHaGuLbertt
    Проблемата ми е следният - антивирусната ми има върху иконката си " ! ", в червено, което значи че има проблем или че е изключена. Как да я "включа".. Антивирусната ми е AVG.

Отвори антивирусната,виж какъв е проблема защо е изкарала този "!" и го поправи :} Може да е от много неща.. :} Според мен ъпдеитите са ти остарели ..но виж може и д е друго
    Love! And may God bless you all !!

Цитирай Първоначално написано от galin4o0o

Отвори антивирусната,виж какъв е проблема защо е изкарала този "!" и го поправи :} Може да е от много неща.. :} Според мен ъпдеитите са ти остарели ..но виж може и д е друго
    и аз така мисля!!!
    DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.

Цитирай Първоначално написано от galin4o0o

+1
    Ако тази ти прави проблеми дръпни си Nod32 от замунда а за сериал кодове пиши в гоогле щи излеат мн сайтове
    ПС: ако си я теглиш за сайтовете за кейове треа да изгасиш антивирусната

^^ НЕ давай глупави съвети. Кракнати антивирусни не си слагай. Не знаеш кой какво е бутал. По-добре използвайте безплатните алтернативи като Avira Personal Free и Avast Free

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На всичките 5 пц-та у нас , които имат все пак уинбозата , съм с Аваст , ако се докосна до чужда машина без антивирусна - пак тази слагам. С авг не съм си имала работа, просто си правя си живота по-лесен.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Извинявай че ти използвам темата, но и аз имам проблем с антивирусната Avira AntiVir!!!!

При мен чадърчето (което е на старт линията) е затворено, а преди беше отворено. Какво означава това и как да го отворя?

http://www.youtube.com/watch?v=4oA3fllNXUY

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    ^^ НЕ давай глупави съвети. Кракнати антивирусни не си слагай. Не знаеш кой какво е бутал. По-добре използвайте безплатните алтернативи като Avira Personal Free и Avast Free
    NOD-а в комбинация с MiNOD е доста обещаващо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си