.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Дайте съвет ...

Здравейте,
    в кварталния магазин срещнах едно момиче, което е касиерка там, и ми хареса от пръв поглед. Напоследък забелязах, че и тя има интерес към мен. Личи си, че тарси по голям контакт с мен, а и като вляза в магазина си променя пведението - става весела, усмихната е до уши и леко срамежлива Досега не съм имал проблем с впечатляването на момиче, но с нея е малко по сложно, защото имаме контакт само на работното й място, а все пак началника й е там и има други клиенти, които чакат да бъдат обслужени. Немога просто да я поканя на кафе, защото сме почти непознати.
    Дайте съвет как да действам, да я изчакам да свърши работа ли (което ми се струва малко глупаво) или какво да правя ???

Причакай я вечерта в уличката до магазина...И се направи на приятно разсеян в стил "А здрасти аз съвсем случайно си минавах от тука и те видях точно когато ти свършва работното време..."

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

ммм ... това е добро, харесвами . Мерси

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    да бате направи го в тъмното и докато и обясниш кой си,ще почне да крещи като луда

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    RAPE!!

Недей да я причакваш в никакви тъмни улички, резултата ще е катастрофален не си измисляй и фразички, запознай се по най-естествения начин, кажи и че ще излизаш вечерта и след като свърши, може да дойде с теб. Ако откаже, поне си опитал
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ходи често да пазаруваш,дори да е нещо малко и всеки път бъде любезен "Добър ден!" с широка усмивка или "Ех, че голяма опашка!".Вметвай по някоя шега и като завържете някакъв разговор естествено я покани,представи й се и т.н.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Напиши на едно листче номера си и отдолу името и й го дай някой път. Ей така, без обяснения...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Брат влизаш в магазина като ти дойде реда..просто и ясно и кажи без да увърташ ... какво искаш и така шефа и няма да ти каже нищо защото ти си наред да плащаш така или иначе...кажи и нещо от сорта ... "Извинявай ще може ли някой път да пием по едно кафе" Едва ли ако има симпатии към теб ще откаже Бъди естествен Жените го харесват Надявам се да съм бил полезен!
    Love! And may God bless you all !!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Причакай я вечерта в уличката до магазина...И се направи на приятно разсеян в стил "А здрасти аз съвсем случайно си минавах от тука и те видях точно когато ти свършва работното време..."

Град
    София
    Покани я някой път след работа.

Т'ва с номера на листчето е яко, ама по-добре напиши нещо друго. Нарисувай една усмивка примерно, напиши някакъв закачлив въпрос...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Т'ва с номера на листчето е яко, ама по-добре напиши нещо друго. Нарисувай една усмивка примерно, напиши някакъв закачлив въпрос...
    Дааа, тва е много яко. Много интересно ще се получи...
    Не бързай с поканата... така с листчета, нещо закачливо и шеговито ще й хареса... поне на мен би ми харесало де, не знам...
    Ако ходиш рядко до магазина по-добре, иначе ако й пускаш листчета всеки ден.. знам ли, прави го интересно, когато най-малко очаква.
    Единия път "" на листчето, другия път "Приятна работа" ... следващия нещо друго... бъди original.

Аз МНОГО бих се изкефила на нещо такова...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си