.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Главоболие от 2 дена

Имам главоболие от 2 дена,странното е,че когато се наведа и си дигна главата обратно болката става нетърпима за няколко секунди,какво да направя? Ще ми мине ли или трябва на лекар да ходя..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    иди на лекар
    ОДИН!!!

Re: Главоболие от 2 дена

Цитирай Първоначално написано от Kirooooo
    Имам главоболие от 2 дена,странното е,че когато се наведа и си дигна главата обратно болката става нетърпима за няколко секунди,какво да направя? Ще ми мине ли или трябва на лекар да ходя..
    Какво ще рече когато се наведеш?Врата ли те боли? Ако неможеш да си докоснеш гърдите с брадичката и те боли, това може да е признак за менингит, който в никакъв случай не е безопасна инфекция.Бягай на лекар или се доуточни.

Не,значи например навеждам се да дигам камък от земята или нещо друго,и когато се изправя ме боли лявата част на ГЛАВАТА,така е когато кашлям също..

хмм ... ми според мен трябва да отидеш на лекар ...
    Обичам !

мнения дали може да е нещо сериозно?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да си боледувал скоро от нещо? Да си имал хрема? Главоболието кога е най-силно?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да до скоро имах кашлица и запушен нос,то все още имам,мисля,че имам синозит също,но не мога да ги свържа с главоболието.

П.П. Главоболието е най-силно както казах при кашлица и когато се наведа.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Това го прочетох.
    Имах предвид за денонощието.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си