.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на daru6a1

Син молив за очи

Здравейте и предварително се извинявам ако има такава или подобна тема! Ако е така - ключ на тази

Та , бих искала да попитам , според вас би ли ходило на шоколадово кафяви очи син молив .. ? Ако да - с какво би могло да се съчетае , цветово имам предвид .. Например с какви сенки или как бих могла да го нанеса .. Дали да бъде по-пастелен или по-твърд .. В смисъл на пастелен , че е по-воден и по-лесно се размазва според мен ..

Благодаря предварително .. И моля без тъпи коментари от сорта : Има google .. или нещо такова , просто реших да видя какво мислят останалите

Have a nice day !

да ще ходи на кафеви очи син молив, но не е ежедневен грим

тъмно син-да,светъл-немисля. иначе може да го съчетаеш със сенки от по-тъмна гама като сиво,сребристо,тъмно лилаво и зелено и т.н...

Как ще ти стои - това зависи от цвета на кожата .. Но ! Според мен добре. И аз съм с такива очи и светлите моливи и тези от синята гама много добре стоят, озаряват погледа .. ; ]]

Град
    София
    не

Цитирай Първоначално написано от Dannue
    Как ще ти стои - това зависи от цвета на кожата .. Но ! Според мен добре. И аз съм с такива очи и светлите моливи и тези от синята гама много добре стоят, озаряват погледа .. ; ]]
    Ами аз съм с лек тен .. Не съвсем бледа .. и бузките ми са леко розовки

Иначе благодаря за отговора мацка : ]

ползвай синя спирала, страхотно стои
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Мммного добре стои :P Аз слагам само цветни моливи за очи зелен/син/розов/ярко лилав , попринцип не сум фен на тъмния грим :P И вземи по мек
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Мммного добре стои :P Аз слагам само цветни моливи за очи зелен/син/розов/ярко лилав , попринцип не сум фен на тъмния грим :P И вземи по мек
    Чудно ! И аз ще си понакупя малко моливчета , че да разнообразя грима !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си