.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Какво ми става?

Защо не мога да задържа чувствата си към дадено момче по-дълго.. През няколко дни си сменям харесванията. Това ми пречи и да имам приятел по-дълго време.. Ходих с едно момче две години като през последната година и половина той постоянно беше в друг град и рядко се виждахме. Това ми единсвената по-дълга връзка.. всичко друго ми писва след седмица, две.
    Сега ходя с едно момче, много го харесвам... но се притеснявам, че след няколко дни ще ми писне, а не ми се иска.. Искам да имам една дълга връзка, с човек с който не сме на километри разстояние.
    Ако някой е бил в подобна ситуация.. да даде някой съвет.

Град
    Hueco Mundo
    И аз страдам от нещо такова.

Трябва да намериш правилния човек, с който си подхождаш perfetto -.-

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Спри да мислиш как няма да се получи като за начало. В крайна сметка каквото, такова. Няма цял живот да си така, просто си в такъв период. Ще отмине.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    И аз имах някъкъв такъв проблем.Просто момента си идва.Ти все още не си попаднала на точния човек,но когато попаднеш ще видиш как всичко ще се нареди.Нормално е на тази възраст.

Град
    София
    1.Или не е дошъл момента.
    2.Или ти не си готова.
    3.Или още не си намерила подходящият човек..
    Но все трябва да се спреш на някой.
    Идеални хора няма.
    Всеки си има недостатъци.
    Въпросът е ти до колко си склонна да отстъпваш,да правиш компромиси....и евентуално може да се опиташ леко по леко да го насочиш в правилната посока.За да се промени към добро.
    Във връзката освен доверие се изискват жертви и компромиси.
    Помисли си,ти дали си готова на това и до колко..

Веротяно нямаш сериозно занимание и основната ти емоция идва от нови запознанства. Захвани се с нещо, което харесваш.

Трябва да се влюбиш.

Засега си трай както си, защото не можеш да промениш положението си само с желание. Любовта не се появява, защото я искаме, а още по-малко, когато я търсим.
    Ти осъзнаваш, че нямаш силна тръпка, но това не може да се промени, докато не срещнеш тоя, от когото ще ти се разтреперват краката от вълнение, когато се виждате.
    Просто чакай и не насилвай нещата и нека не ти е самоцел да срещнеш "точния" или да имаш връзка "както хората".

Не виждам как може да ти помогне някакво хоби на влюбването, но пък да, намери си хоби
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Трябва да се влюбиш.
    ^ Лекарството за твоя проблем.
    *сън*

Не можеш да имаш дълга връзка с някого освен ако не го обичаш, а седица или две както се изрази, мисля че е достатъчно време да поопознаеш човека( разбирасе че не напълно..) и да разбереш дали е възможно да имаш нещо сериозно с него, освен това, тръгвайки с него не трябва да има песимистични мисли, а да си казваш "това ще е, намерих го!", ако трябва дори НА ВСЯКА следваща връзка! Давай всичко от себе си! И ако ти се връща в същите, че дори и по-големи количества, можеш само да бъдеш щастлива!
    ^_^

За всичко си има време и място

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си