Моля ви,от сърце..махнете я тази реклама с това момиченце което се оплаква че не всеки е неин приятел в нета..побърква ме всеки път като ми изскочи пред мишката!![]()
Can It All Be So Simple ?
И а3 искам това.
Тъкмо и аз мислих да пускат тема,със същата молбa.
Забрани си рекламите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, някъде от настройките на експлорера беше. Сега не мога да ти кажа точно, че съм с един гнусен браузър.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
до колкото знам няма такава опция..
И аз заради това влязох в раздела.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Първоначалано ми беше жал за детето, сега като го видя - изпитвам желание и да го изкормя.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз съм с опера и дадох десен бутон - блокирай. Иначе ad блок?
На телефона обаче не намирам решение без да свалям нови неща, а там и не се появява, за да мога да го затворя, а седи бяло и съответно не мога да чета първите мнения без да направя 10 пъти рефреш. Някой някакви идеи? Нокиа 5530
еми ние сме с Mozilla като всички бели хора и някой от нас не желаят да свалят допълнителни програми и addon-и за да скрием фейса на отблъскващата Петя Пеева(позната още като зле,смотла,кюфте,кифла и вероятно други хранителни продукти).Толкова много ли ви плаща глобул че я държите тая реклама вече 3та седмица..
Adblocl Plus за всички използващи Mozilla Firefox. Tools (Инструменти) -> Addons (Добавки) -> Пишете Adblock Plus. След това мисля, че е ясно - добавяте, инсталира се, рестартира лисунгера и край на рекламите в сайтовете.
Използвам го вече от 1 година след като ме изнервиха рекламите във Замунда.