.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Проблем!!С цвета на косата

Искам да ви попитам...косата ми беше доста светла водеше се средно рус цвят,сега е потъмнена и е тъмно кафява.Искам да попитам дали може цвета да се изсветли с боя или по някакъв начин без да се чака косата да израсте със стария си цвят?

Цитирай Първоначално написано от stepup_7344 Виж мнението
    Искам да ви попитам...косата ми беше доста светла водеше се средно рус цвят,сега е потъмнена и е тъмно кафява.Искам да попитам дали може цвета да се изсветли с боя или по някакъв начин без да се чака косата да израсте със стария си цвят?
    ами поппринцип може да изсветлиш косата си с боя, но имаи по лесни начини,които не вредят толкова на косата. Пробвай с лайка или с кислородна вода. Една приятелка ползва и имаше видим ефект. Може ли да качиш снимки преди и след потъмняването Моля!!! Дано съм ти била полезна.

http://prikachi.com/images.php?images/831/5213831b.jpg - Това е цветът ми преди

http://prikachi.com/images.php?images/960/5213960K.jpg - Това е в момента

аз искам да я поизсветла (да направя нещо м/у двата цвята),този цвят в момента се води тъмно кафяво..За боя ми казаха,че ако се сложи светъл цвят по-косата можело да се образуват петна и сега се чуда дали ще успея да направа нещо ако сложа нещо с 1,2 цвята по светло за да не се получават тези петна,нямам си напредстава какво да правя

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Твърдо не! Абсолютно същото го бях направила аз. Същата ми е естествената, тъмно кафява я бях направила. Отгоре хваща само блондор и то не от едно боядисване (не го прави). Е, чаках е да израсте две години и ходих до половината руса, натам кафяво-червена - никаква...
    Даже като огледах, моята естествената е и по-светла.

Наистина много съжалих,че се боядисах.Няма ли друг начин,който да я направи поне 1,2 тона по светъл

Ами ако ти не е жал пробвай с бои да я направиш, обаче опитвах и при фризьор опитвах и не става да се изсветли така. Тя ме предупреждаваше фризьорката, но като си бях наумила и няма разубеждаване. Накрая от толкова много бои (спомням си как веднъж я бях боядисвала 3 пъти за 2 седмици), се беше съсипала доста и заради това и факта, че ми писна да ходя с наполовина израстнала коса я подстигах на каре до раменете миналата година, за да махна всичко гадно. Сега вече си е пак дълга и е ок, но трябва да прежалиш доста време, дължина и ходене с не-идеална коса, за да си я върнеш.

Чух нещо за така нареченото "изпиране на коса",което премахвало боята от косата или в най-добрия (при мен)може да я изсветли поне с 2,3 тона.Някои запознат ли е с тази продцедура?

Ами да, виж това можеш да го направиш. Има и в козетичните магазини римуувъри за боя отскоро. Иначе в салон знам, че е по-скъпичко. Няма да направиш няколко тона по-светла, а ще падне голяма част от боята и после ако искаш можеш да сложиш друг цвят, ако е някакъв гаден този, който се е получил. И това казват, че изгаря, но май е по-добре от другите варианти.

Благодаря много!Имаш ли представа колко струва от козметичен магазин продукта

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Най- малко 30лв

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Глупости!

5-6лв.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Премахването на цвета с тези продукти подходящо ли е за домашни условия?

Аз бях червена и сама си свалих боята в къщи. Нямах проблеми.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Banned Мега фен
    доста тъмничка ти е косата... не мисля,че ще стане,но ако пробваш по добре с боя отколкото с перхидролени простотии

Аз за римуувър нямам идея нито за марка, нито за цена. Като исках подобно чудо още ги нямаше почти никъде - само в някои салони

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Глупости!

5-6лв.
    Хубав римуувър, който няма да ти свали и косата, е около 30 лв. То иначе сигурно има и по 3 лв на престиж, ама не е това въпросът.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Хубав римуувър, който няма да ти свали и косата, е около 30 лв. То иначе сигурно има и по 3 лв на престиж, ама не е това въпросът.
    Хубава коса, римуувъра не я сваля.

Град
    Sofia
    Е, нищо не каза. Всяка коса се уврежда малко или много, независимо колко е здрава. По-добре да инвестира в нещо от професионалните- те са по- щадящи. Това, че косата ти е здрава, не значи да й насилваш ксъмета

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си