VaMpiRKaTaaa Какъв модел си тръгнала да става със тоя смешен ръст !? Супер, имаш връзки, ще спечелиш поредния измислен български конкурс и какво .. ще станеш модел ли ?!
Няма да се изненадам , ако по някакъв начин успееш да пробиеш в измисления ни " хайлайф " застанало до дъртия очилат чичко.
Модел би могла да се наречеш , когато имаш договор със световна модна агенция , когато ти плащат , за да участваш в ревютата на светни марки , когато снимаш рекламна фототесесия за някой дизайнер , например , но повярвай ми с тоя ръст и тия килограми , които вадиш това никога няма да стане, защото връзките ще ти помогнат само и единствено в България,
където модели почти НЯМА ! Успех!

По темата : Да , в България е почти невъзможно да се наречеш модел, защото първо , че тук не се правят кой знае какви ревюта или фотосесии.
Можеш да бъдеш модел , да , но извън България , където реално би могъл да имаш някакъв шанс за развитие.
Аз също неведнъж съм било одобрявана и от Ивет Фешън и от Визаж , но не ми се ще успеха ми като модел да зависи от това дали ще застана до дъртака или не ?! Голяма дилема.
Точно затова се отказах от цялата тази идея , въпреки че не един професионалист ми е казвал , че имам данните и излъчването за модел.