.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Привлекателно място ли е училището ?

Привлекателно място ли е училището ,какво ви харесва най много от там къде прекарвате по-голямата си част от времето ако иамте такова де ? И какво бихте искали да се проемни и как си го представяте да е по добро ? Интересувам се какви идеи имате и какво е мението ви надявам се да споделите нещичко

Хода за да се вида с приятелчетата и не дотам такивата,да почуя нещо от сорта на "Червея стига до 10 м ...и после да ми се каже, че тва е истина а не плод на фантазиите ми...любимо място:по первазите :P ...по-добро няма да стане никога,па и за кво ти е да става перфектно,няма нищо такова,дори и да стане пак ще има недоволни..така че си ми е добре
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Град
    София
    Еми забавно е,щото си контактуваш с различни хора...Но доста често е досадно,заради тъпи часове и смотани учители,както и заради това,че ставам 06:30 и все пак,ако имах право на избор нямаше да ходя на даскало...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Абе чак привлекателно не е,а и едва ли някога ще стане.Писнало ми е всяка сутрин да ставам в 5.30,да уча и пиша безсмслени работи само и само,за да си губя от времето и да се съобразявам с "изискванията" на всяка г-жа.Иначе от добрата страна - срещаш се с приятелчетата и......това е май.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ами привлекателно колко да е привлекателно бива си го Най-много време прекарвам в часовете иначе в междучасието висим по коридорите те стаите ни ги заключват А за да стане по-добро може да почваме с 15 мин по-късно и то друго кво да се иска ся училище като училище си е
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Привлекателно?

Това е най-противното място, за което мога да се сетя (след затвор).

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Привлекателно?

Каква е разликата

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Привлекателно?

Абе може и за това да се поспори-затворите в Швейцария са много удобни и хубави,за да няма агресия сред затворниците,а такова даскало не съм чул и видял.

Мега фен
    Конкретен отговор на въпроса, поставен като заглавие: Не, не и в нашата страна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си