.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли пробвали тройка?

Гласували
375. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

259 69,07%
  • Не

85 22,67%
  • Може,но след четвъртото голямо...

31 8,27%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 173

Тема: Тройка..

Доведи му хубава кака и

Повече от фен Аватара на peace95
    Да , но само с мъже
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Току що осъзнах, че всъщност нямам някакво здраво утвърдено мнение за тройките. С второ момче съм сигурна, че моя би се запънал с две ръце и два крака. Той не си пада по това да ме дели (а и по мъже не си пада ). С второ момиче... Не съм много ревнива. Би-сексуална съм. И все пак има нещо, което ме кара да се смръщвам на идеята. Идея си нямам какво. Но го има.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    Относно анкетата: НЕ деля!! Няма значение дали е с момче или момиче!!

Относно въпроса ти: Защо го караш след като не иска? Няма как да го убедиш на сила ..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ноуп. Обичам експериментите, но не и това.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Относно анкетата: НЕ деля!! Няма значение дали е с момче или момиче!!

Относно въпроса ти: Защо го караш след като не иска? Няма как да го убедиш на сила ..
    Не делиш ама си готова да изпраскаш, Калата на куп с Прайслес...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

бих пробвал а приятеля ти 6том не иска за6то го кара6 сигорно иска да си си само за него

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Мда що не ма само ако са 2 момичета
    \/
    Като откача, откачам!

Аз съм правила тройка с двойка т.е. момче и момиче гаджета. Страхотно Предлагах на приятеля ми да направим нещо с някое момче, защото вече съм пробвала с момиче, обаче и той не иска, не го карам щом не иска окей...
    Не го пристискай, ако не иска, в бъдеще 100% ще попаднеш в ситуация, в която ще можеш да си сбъднеш мечтата.

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Винаги съм обичал тройка кебапчета
    С гарнитура картофи и 3ка бири

Цитирай Първоначално написано от van4et0o
    ПП Абе, само на мен ли ми е странно, че момче отказва 3-ка?! Рядко се срещат такива, така че евала на момчето )
    Защо не се поставиш на местото на едно момче, което наистина те обича?

Значи ти ще ходиш с момиче, към което имаш чувства и ще я дадеш на някой друг,че и пред теб да я ... мм буквално ще си я изч*ка... пред теб,
    или пък ти да минеш някакво друго момиче пред нея?
    Е не мерси нито искам да гледам как ми използват приятелката нито пък аз искам тя мен да гледа..
    3ките са за хора, който нямат чувства ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR Виж мнението
    Тройка е най-добре ако нямаш сериозни отношения с никой. Никой не иска да гледа как чукат приятелката му
    + 2

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Смятам, че тройките са за необвързаните, тези, които не са поели някаква отговорност към партньор, каквато предполага една сериозна връзка, не си мислете, че съм толкова против тройките, даже понякога имам подобни еротични фантазии, признавам си, но не бих преживяла гледката моят човек да оправя друго момиче пред очите ми, а още по-малко той би понесъл гледката да правя секс с друг мъж, абсурд.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен
    Град
    <3
    Никъв шанс, ама НИКАКЪВ шанс няма да се навия на нещо такова. ^^
    А ако човека до мен го поиска, при условие, че ме обича, сериозно ще се обидя.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Когато имам сериозни взаимоотношения (както сега), не бих ги рискувал заради някаква си тройка.
    При някакви обстоятелства може би, бих се съгласил - с още едно момиче, но 3ка с 2 момчета ми е едно от най-противните неща на света и никога няма погледна момичето в очите по същия начин, може да са двойни стандарти, но това е моето отношение по въпроса!
    Проблема е, че който и от 2мата да подхвърли такова нещо се създава напрежение и в другия възникват най-различни въпроси... при сериозна връзка - не е добра идея.

Ако съм необвързан, по-скоро бих и пак с още едно момиче, а не момче.

Иначе съм имал подобно прежияване ( не както си го представяте ;д) иии не е в топ 5 на най-яките неща в сексуалния ми живот. ;Д

Пак сте изкарали стара тема. Абе тройка може да се навия само ей така за пробата, ама не и ако ми е сериозно гадже, при това тройка с две момичета...
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Не е за теб това момче. Аз като ще тръгвам с някоя първо я питам дали е навита на извращения. Ако е, всичко е наред. Ако не, вратата.

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Винаги съм искал да пробвам, досега не ми се отварял шанс предполагам, че вече няма и да стане и/или да се съглася, просто жена ми, ми е достатъчна :_)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Повече от фен Аватара на mechone
    аз пък искам да пробвам тройка, до сега не съм и ми е супер интересно , но мисълта, че трябва да го деля с няква кифла.. не мерси. предпочитам с още едно момче, но той ще е против хахах

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Става ми тъпо като чета Приятелят ми току що ми предложи да правим тройка с един негов приятел... По принцип винаги съм искала да опитам, но ми е странно е така... как аз ще правя секс с някакъв негов приятел, с който не общувам много и той дори няма нищо против да гледа примерно :/
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Голям фен Аватара на s40t4
    Най-простото решение е когато нямате гадже да си намерите някой навити за тройка. Това ми се вижда най-доброто виждане за тройкта, а докато имате връзка с някой и с този мерак за 3йка... само наливате масло в огъня... тоест връзката ви...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Имам един въпрос и реших, че е достатъчно свързан с темата, че да не правя нова. А защо нямате достатъчно доверие на гаджетата си, че да направите тройка? Не смятате ли,че това е едно забавно изпитание за връзката ви? Или не смятате, че тя ще издържи?
    Разбира се знам, че повечето ще го отдадат на ревността и неспособността за делена на партньора, но замислете се дали това е единствената причина или ви е страх, че партньора ще предпочете другия/другата?
    Не приемайте това като заяждане. Хубава вечер, ще чакам интересни огтовори

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Имам един въпрос и реших, че е достатъчно свързан с темата, че да не правя нова. А защо нямате достатъчно доверие на гаджетата си, че да направите тройка? Не смятате ли,че това е едно забавно изпитание за връзката ви? Или не смятате, че тя ще издържи?
    Разбира се знам, че повечето ще го отдадат на ревността и неспособността за делена на партньора, но замислете се дали това е единствената причина или ви е страх, че партньора ще предпочете другия/другата?
    Не приемайте това като заяждане. Хубава вечер, ще чакам интересни огтовори
    Дори да исках да правя тройка, няма как да се навия докато има човек, който обичам и се очаква, че ме обича, да правим неща, които правим само двамата, с трети човек. Той да целува/пипа/чука друга и следователно няма как да дам някой друг да пипа мен, абсурд, гнусно е, грозно е. И не става въпрос просто до доверие. Наистина би ми било гнусно и гадно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на magita
    Навита съм на тройка с момиче само ако нямам чувства към приятеля ми. Смис някво тъпо ще ми стане да чука друга. Се едно ми изневерява и го гледам. Дори да както бяха казали в един филм. "ако ще правиш тройка с приятелката си, другата само може да и го подаваш в устата" пак не важи.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Аз съм ЗА тройките , само че ако е с някои приятелче за секс , понеже не бих деляла човек който обичам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си