- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка..
Не бих се съгласила за тройка.
> Самата идея не ми допада. А съм сигурна, че аз също бих си помислила, че не съм му достатъчна и че съм му омръзнала. Има доста начини за разнообразяване в секса, така че никога не бих се съгласила за тройка. Моят приятел си ми е достатъчен във всяко едно отношение. <
Преди няколко седмици правих с две момчета - на мен ми хареса ,изживяването си заслужава !
Не. Имала съм преди колебания по тоя въпрос, но сега си знам, че просто няма да ми хареса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пф, т'ва пък няма нищо общо.
То и наркотици не съм пробвала и всякакви такива неща, ама какво?
Знам, че няма да ми хареса, защото няма никаква близост в това, никаква интимност, нищо, дори зрънце. Евентуално може да ми хареса просто да се целуваме/натискаме/опипваме с повече от 1 човек и то при условие, че нямаме чувства по между си и сме под въздействието на алкохол, но до там.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Винаги съм искала, но не ми е стискало. А онзи ден една от най-добрите ми приятелки ми се похвали, че е била с 2ма. Разказа ми и почна нещо и на мен да ми се иска много сериозно...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Същото, кво ???
И аз не съм пробвала наркотици, ама не мога да кажа, че няма да ми хареса като пробвам. И може би една от причините да не ги пробвам е именно тази - че ще вземат да ми харесат
Едит: А за тройките, причината е повече.. Не ща да пробвам, не щото ще вземе на мен да ми хареса, ами да не вземе на него да му хареса повече с другата .. (ако го правят с друго момиче)..
Последно редактирано от djipsito : 10-07-2012 на 09:41
Първоначално написано от antifashionshit
Тройката наистина е добър вариант само ако нямате чувства(приятели с привилегии примерно).Ако съм необвързан,не бих отказал.Обаче както казаха нагоре,ако сте в сериозна връзка е все едно да си изневерявате и да се гледате.И между другото съм на 99% сигурен,че авторката, както е много надъхана,в секундата,когато види приятеля си да го вкарва на друга,ще превърти.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Само ако е с още 2 момчеца... за да можем да си направим кръг...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Един живот се живее. Трябва да се пробва от всичко. За тройките.![]()
Какво представлява доверието всъщност? Не е ли един от аспектите му точно това, че ти вярваш безпрекословно, че той не желае други, не прави секс с други, не би ти изневерил, защото ти си достатъчна и те обича? Няма как да имаш доверие на някого в момент, в който го наблюдаваш да прави всичко това пред теб. Това си е изневяра с разрешение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Гласувах с третата опция. Де да знам и аз... все си мисля, че на трезва глава съм разумна.![]()
Не мога да си го причиня с гаджето си.. Ако е на някой друг гаджето или просто и тримата нямаме никакви отношения съм навит.
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Ако не съм обвързана-може би, но с гаджето-не.
Бих правила тройка - предпочитам с жена. Просто трябва да е подходящата жена. Искам една вечер да си прекараме добре с моя.
Определено за да допуснем трети човек в леглото си сме премислили нещата и няма да има грам ревност. Ще си доставим максимално удоволствие и това е.
Аз лично съм навита, обсъждала съм го с моя, просто до сега не ни се е отдала възможност. Но никога не е късно.
Аз си отговарям за себе си, другите за тях си.
Така че ми намери едно мое мнение, в което отричам че съм курва.
Може да съм курва, ама съм курва за един. Така че не виждам какво те вълнува сексуалния живот, пък и оценки да даваш.
и аз тогава ставам мъжка курва... ЗА троките съм !!! опитвал съм но не и с мойта ......защото тя не иска иначе бих опитал!
ВИНАГИ! ..![]()
Интересни са ми мъжете казали, че биха пробвали тройка. Нямат против да чукат друга, но колко биха гледали спокойно как друг мъж чука приятелката им?
А защо пък трябва да чукат приятелката им?Ми ако е тройка след див купон между трима просто познати?!Пък има такива дето са фетишисти и биха се възбудили от това някой друг да ебе мацката им пред тях,докато тя му духа примерно...