- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка..
Имам един въпрос и реших, че е достатъчно свързан с темата, че да не правя нова. А защо нямате достатъчно доверие на гаджетата си, че да направите тройка? Не смятате ли,че това е едно забавно изпитание за връзката ви? Или не смятате, че тя ще издържи?
Разбира се знам, че повечето ще го отдадат на ревността и неспособността за делена на партньора, но замислете се дали това е единствената причина или ви е страх, че партньора ще предпочете другия/другата?
Не приемайте това като заяждане.Хубава вечер, ще чакам интересни огтовори
![]()
Дори да исках да правя тройка, няма как да се навия докато има човек, който обичам и се очаква, че ме обича, да правим неща, които правим само двамата, с трети човек. Той да целува/пипа/чука друга и следователно няма как да дам някой друг да пипа мен, абсурд, гнусно е, грозно е. И не става въпрос просто до доверие. Наистина би ми било гнусно и гадно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Какво представлява доверието всъщност? Не е ли един от аспектите му точно това, че ти вярваш безпрекословно, че той не желае други, не прави секс с други, не би ти изневерил, защото ти си достатъчна и те обича? Няма как да имаш доверие на някого в момент, в който го наблюдаваш да прави всичко това пред теб. Това си е изневяра с разрешение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()