.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли пробвали тройка?

Гласували
375. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

259 69,07%
  • Не

85 22,67%
  • Може,но след четвъртото голямо...

31 8,27%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Тема: Тройка..

Hybrid View

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Имам един въпрос и реших, че е достатъчно свързан с темата, че да не правя нова. А защо нямате достатъчно доверие на гаджетата си, че да направите тройка? Не смятате ли,че това е едно забавно изпитание за връзката ви? Или не смятате, че тя ще издържи?
    Разбира се знам, че повечето ще го отдадат на ревността и неспособността за делена на партньора, но замислете се дали това е единствената причина или ви е страх, че партньора ще предпочете другия/другата?
    Не приемайте това като заяждане. Хубава вечер, ще чакам интересни огтовори

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Имам един въпрос и реших, че е достатъчно свързан с темата, че да не правя нова. А защо нямате достатъчно доверие на гаджетата си, че да направите тройка? Не смятате ли,че това е едно забавно изпитание за връзката ви? Или не смятате, че тя ще издържи?
    Разбира се знам, че повечето ще го отдадат на ревността и неспособността за делена на партньора, но замислете се дали това е единствената причина или ви е страх, че партньора ще предпочете другия/другата?
    Дори да исках да правя тройка, няма как да се навия докато има човек, който обичам и се очаква, че ме обича, да правим неща, които правим само двамата, с трети човек. Той да целува/пипа/чука друга и следователно няма как да дам някой друг да пипа мен, абсурд, гнусно е, грозно е. И не става въпрос просто до доверие. Наистина би ми било гнусно и гадно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Какво представлява доверието всъщност? Не е ли един от аспектите му точно това, че ти вярваш безпрекословно, че той не желае други, не прави секс с други, не би ти изневерил, защото ти си достатъчна и те обича? Няма как да имаш доверие на някого в момент, в който го наблюдаваш да прави всичко това пред теб. Това си е изневяра с разрешение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си