- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка..
Първоначално написано от PinkPan7her
PinkPan7her написа:
concordia написа:
Ако целта е фантазиите и забавленията, то те никога не задоволяват докрай а искат всеки път да отидем още по-малко отвъд приетото, отвъд позволеното, отвъд това, което чувстваме като редно...
Високопарно и нищонеказващо изречение.
Щом премина някаква граница, значи очевидно смятам това за редно.
Аз като че ли не виждам нещата точно така: като че ли има някаква тръпка в това да прекрачиш това, което смяташ за редно. Много хора казват: абе знам, че не е редно, ама е приятно. Разумът говори едно, ама го правят и в това намират още по-голямо удоволствие.
В това виждам и подтикът към извращенията.
...Не знам дали изобищо трябваше да се изяснявам, след като хубавичко си клиширала моите думи. Малко прилича да обясняваш спокойно на някой, който същевременно те плюе. Но, нейсе. От постовете ти досега, забелязвам голяма склонност към сриване и схематизиране на чуждото мнение. И гордост от този цинизъм , както самата заявяваш. Това, разбира се, е маска, защото цинизмът е маска.
По тази причина, позволи ми повече да не ти отговарям - не от неуважение, а защото не ми се отговаря на заяждания. Има ли смисъл?
Ако искаш да говорим по същество, това е друго нещо.
Хайде, доскоро .
......Просто привеждам вчерашния си пост от предишната страница - да не излезе, че казваш нещо ново и че вече не съм се произнесъл по него.
Съгласен съм - приличният изказ и поведение са нещо крайно подозрително. А пък личните критерии - да не говорим
Бай Ганьо е казвал "Какво ми се мазни тоя?"
![]()