За сексът преди брака и някои други въпроси явно няма как да стигнем до консенсус. Да не говорим колко вида контрацептиви има, които биха предотвратили описания неприятен сценарий. Дори бих казал, че пазенето на девствеността до първата брачна нощ е отживелица и ти много добре го знаеш.

Мисля, че се разбрахме за изконните нравствени понятия и въобще нравствеността - има я, но не е най-важна. Не тя движи обществото, колкото и да им се иска на някои индивиди. Не го приемам като безусловна норма, просто къде с помощта на науката, къде със собствени разсъждения, съм се убедил, че е така. Иначе в съвременния сложен свят винаги има алтернативи и алтернативни гледни точки, но не те определят характера и систематиката на обществото, в което живеем.

Тройките за мен са определен сексуален избор. Някои прибягват до тях поради липса на разнообразие в секса, други като форма на легитимна изневяра. Няма как да се ангажирам с позицията кое е правилно и грешно, защото не обичам да изпадам в крайности и да влизам в ролята на съдник. Може за теб да е липса на позиция, но разсъждавам така. Просто според обстоятелствата и участниците в тях, нещата варират (и това важи за почти всичко). По-назад в темата мисля, че бях написал мнението ми, че аз не бих делил половинката си с друг, колкото и да й се иска. Това обаче не означава, че мога да забраня на хората да делят техните.

Това е цялата работа - без ирония, обвинения, схеми, клишета и каквото друго ти дойде наум.

Една лека бележка по темата - авторката е пълнолетна и вече е свършила каквото е смятала, което леееко обезсмисля труда ти да я убеждаваш.