.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен

Страхотен секс..

Момичета, това колко пъти свършвате с даден човек от какво мислите, че зависи ? Аз лично последния път успях да свърша четири пъти.. беше страхотно. Също така имам въпросче относно поза ''ездачката''-как ви е по-лесно да свършите с нея-когато вие се движите върху пениса на приятеля си или когато той ви чука(смисъл вие си стоите неподвижна,а той ви го вкарва..) Е ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Зависи от партньора, от уменията му и от собствената нагласа. Също от това колко си "пасвате", така да се каже. Дали сте на една вълна в сексуално отношение, дали желанията ви се припокриват.

За "ездачката" - на мен лично ми допада най-много когато и двамата се движим.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

обиииичам да правя секс с приятеля ми.познава ме достатъчно добре че да уцелва точтия момент за всичко било то ласка,целувка,забързване,з бавяне на движенията и т.н.

Град
    София
    Обичам да язда.

Аз не харесвам тази поза

Град
    Golden sands
    Мися, че е до човека. Зависи от партниора ми, но много различно. Понякога само от орален, най-често от по-хард и груб секс.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Личният ми рекорд е около 13-14 пъти от орален секс, в рамките на час и половина... А иначе не свършвам особено често, трябва ми някаква определена нагласа, която не винаги мога да постигна. А иначе за ездачката предпочитам да се редуваме, когато се изморя да почне той и после пак аз... А има баланс

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Оргазъм на всеки 4 минути. Добре

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Според мен е получавала някакво изтръпване и изобщо не е свършвала. И идея си няма какво е оргазъм.

От физиологична гледна точка това е невъзможно.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mecho8888
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Според мен е получавала някакво изтръпване и изобщо не е свършвала. И идея си няма какво е оргазъм.

От физиологична гледна точка това е невъзможно.
    mecho888
    Не си прав.
    Аз получавам оргазъм и от собствените си пръсти.

Ми... След клиторен оргазъм допирът по клитора е неприятен... Не знам на теб за колко време ти е минавало това състояние, мен не ме пуска около половин час, че и отгоре - някъде там.

Град
    В сърцето на слънцето
    След съвсем кратко време неприятното усещане отминава. При положение, че той не спира... И да наистина имаше 4-5 минути между оргазмите. И да, възможно е, за това се нарича множествен оргазъм.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    След съвсем кратко време неприятното усещане отминава. При положение, че той не спира... И да наистина имаше 4-5 минути между оргазмите. И да, възможно е, за това се нарича множествен оргазъм.
    искам и аз
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Град
    В сърцето на слънцето
    Смятам, че след като откриеш кое те подлудява за отрицателно време, ще можеш да го постигнеш

Мега фен Аватара на babity
    До партньор е цялата работа. И поне при мен няма никаква връзка между броя на оргазмите и емоционалното ми състояние/чувствата ми към партньора ми, макар приятелки да твърдят друго. С човек, към когото имах чувства свършвах много по - трудно и рядко, ако въобще, отколкото със сегашния ми приятел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си