Привет на всички!Искам да ви попитам какво мислите за марката дрехи Кенвело.Според вас има ли хубави дрехи и добри ли са цените на дрехите?Лично на мен магазина много ми допада и има много готини дрехи
А според вас? Ако вече има такава тема се извинявам.
и на мен много ми харесватима готини дрешки, аксесоари а и тази зима бяха направили много готино намаление
пазаруваш за 150 лева и плащаш само 80
![]()
ами да, доста често правят някакви промоции, или купи 2 на цената на 1, или купуваш за X лева, но плащаш само половината, или просто намаляват цените на половина![]()
повечето дрехи са по-спортни, а аз не нося такива, но са хубави
иначе има и някои по елегантни блузки, харесват ми
но понякога има много грозни неща![]()
аксесоари има яки също.
В този магазин до сега нищо никога не съм успяла да си харесам. Вече и не влизам.
Първоначално написано от Minerva
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Да, имат хубави неща, а и често правят намаления.![]()
Big or small, lies are lies !
хахааха намаления![]()
![]()
![]()
просто цените от космически ги свалят на нормални за артикула
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
На мен много ми допада имам някой нешица, а и с тези намаления ...![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
Много готини неща има според мен,цените са ок. Дрехите са по мой стил,спортни,шарени,весели!![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Имат и добри попадения, но пазарувам от там предимно по време на намаления и промоции. Ако няма намаление, цените са много надути и просто не си заслужава.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми не са баш мой стил от там.Харесвала съм си разни работи е така на пръв поглед,но в момента в гардероба ми няма нищо от там.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Наистина цените им са прекалено надути. През есента си бях харесала един анурак, тънък - 80 лв.. И след известно време го намалиха на 20 лв и си го купих тогава. Какъв е смисъла.. това са прекалени цени![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
харесват ми дрехите, пък и има много намаления :P![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Лично аз от там имам една тениска с надпис : Токио 59![]()
И един черен пуловер-поло![]()
Имам около две-три неща от там, но нищо не ми е грабвало истински окото.