- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса .. проблем
Добре бе, как на всички, които ползват преса тоооолкова им се изтощава косата, а моята не е мръднала - не цъфти, не е станала по - рядка отпреди (освен през зимата, когато самото време е фактор за повече падащи косми), фризьорката ми е на мнение, че косата ми въобще не се е изтощила. При тази фризьорка ходя отпреди да почна с преса и все пак си ми знае косата и може да даде компетентно и професионално мнение. Ползвам Philips Salon Straight Ceramic ( http://download.p4c.philips.com/file...42_00_tlp_.jpg ) малко повече от година и не забелязвам особена разлика в косата си. о.О
Ползвам маска 1 или понякога 2 пъти в седмица, използвам и сешоар, косата си я подстригвам през горе долу месец и половина два, зависи.
Не се топирам, лак не използвам (само при специални случаи), а и от време на време използвам преса за къдрене с ония най - малките ''вафлички" (Ruffles някои им казват :Д) само един ред в корените.
Та, ако се грижите правилно за косата си, няма да имате проблеми о.О
Една приятелка, която използва преса всеки ден, топира се, лак не използва, се подстригва всеки месец и въпреки това 3 седмици след подстрижката косата ѝ е адски нацъфтяла... А маски просто не използва.
С правилна грижа за косата няма да има "Ох, косата ми вече прилича на слама", "Подстригах се късо, защото косата ми стана ужасна" и т.н.
Въпрос на поддръжка и грижа + хубава преса..
Моята даже не е от най - хубави, купувана е преди 2 години, изправя си отлично, а косата ми почти не се е променила.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
^ Всичко си е до коса, и до вътрешни фактори също. Аз може всеки ден да съм с маска на главата, кел файда ако не се храня здравословно.. Това че твоята коса не е мръднала, не значи че е нужно да препоръчваш едва ли не и другите да го правят, да всеки иска това което няма, ама понякога красотата иска жертви.. Но съм съгласна с едно - за 1 или 2 дни косата няма да нацъфти нито пък ще стане като слама, това изисква време и наистина при правилно полагани грижи това МОЖЕ да се избегне ,.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."