.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен Аватара на crazybebe

Изправяне на коса .. проблем

Здравейте !
    Значи помолих майка ми да ми вземе преса , за да мога да си изправям косата , но тя каза,че много ще ми навреди .. Ии понеже косата ми е чуплива , вечер след като се изкъпя и си направя сешоар , на сутринта косата ми отвсякъде стърчи .. реших да пробвам метода на изправянето с ютия ... ии вече няколко дни си я изправям така , но просто знам,че ужасно много ми вреди и замирисва на опърлено .. та , сега се чудя как да убедя майка ми да ми вземе преса ... а другия вариант е ако знаете някакви продукти против стърчащи връхчета
    Благодаря предварително

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Продължавай в същия дух и няма да има коса която да стърчи след няколко месеца.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Повече от фен Аватара на crazybebe
    ^ ами не знам дали разбра .. но целта ми е да няма стърчащи връхчета .. и смятам,че с преса ще е много по-добре .. а и няма да я използвам често .. аз за това спирам с ютията ,защото твърде много ми гори косата ии си търся други начини ///

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Послушай майка си.Някога и аз бях като теб-секидневно изправяне(с ПРЕСА),тупиране и след година и половина,получих невероятният ефект къса коса.Та,ако се стремиш към тоя ефект продължавай в същия дух,ако пък искаш дълга и хубава коса по-добре само си я дооформяй с пяна или др продукт за къдрава коса.

ПП: И до днес проклиням деня в който си купих преса,а не послушах майка си да не го правя

Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    И до днес проклиням деня в който си купих преса,а не послушах майка си да не го правя
    Абсолютно същата история..Косата ми преди беше дълга,гъста,здрава,обемна,б ляскава.Абе чудесна беше.Само дето беше начупена отдолу и аз понеже всички имаха преси реших да си взема.На сега..Къса,нацъфтяла,косъмъ т ми е накъсан и тънък,няма блясък,много е изтощена.Е за мое щастие малко се е подобрила понеже не съм използвала преса от 4 месеца и пия някакви витамини,но такива щети едва ли се оправят.С ютия е не знам колко пъти по зле.Съгласна съм с горното мнение-по добре я доуформяй с пяна или нещо друго.Не прави тази грешка,която са направили тоолкова много хора.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Град
    Ада
    Моята коса я изправям само само един път и така си стои цяла седмица
    Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Имах същия проблем.
    Кажи на майка ти,че ще си изправяш рядко косата.Примерно през 1 седмица..ии не очаквай да стане веднага.

Повече от фен Аватара на fanpire
    Съвета ми е да не купуваш преса,защото после много ще съжеляваш.По-добре си купи флуид за изправяне на коса.
    There's no such thing as too much Supernatural!
    There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Ако бях на мястото на майкати щях да ти купя преса отколкото да си гориш косата по такъв начин!!!!Тя не виждали какво правиш?
    10000 пъти е по добре да ти земе 1 преса отколкото с ютия.Кажи и го!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А защо не си купиш преса САМА?!
    Аз,например,имам 4 преси за коса и за нито една от тях не съм искала пари от нашите Сега мисля да си купувам още една за 100 и няколко лева и пак нямам намерение да им искам пари
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

просто кажи на майка си, че ще си купите тази с тефлоново покритие. Също така ви препоръчваме да се използват защитни масла за коса.

А защо просто не си купиш четка за сешоар и не я изправяш с него?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ква е тая мания по правата коса не мога да разбера...и моята е начупена в краищата та даже и нагоре...и все пак я предпочитам начупена с някъв обем,форма отколкото права и сплескана... всмисъл то си зависи де но на много хора им стои сплескано...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

С тази ютия си я изтущила и то много!!! Има много гелова за изправяне http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=7963 този е доста скъп, но със сигурност ще има ефект, а ако се разровиш щи намериш и по евтини!!! А колкото до пресата аз използвам рядко, ако ти купят по - добре да използваш някакви продукти - кристали, перли и много други!!! :P
    Preska

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Само аз ли намирам че е странно това да си изправя косата с ЮТИЯ? Иначе по темата аз не ползвам преса и нямам ..

Re: Изправяне на коса .. проблем

Цитирай Първоначално написано от crazybebe
    Здравейте !
    Значи помолих майка ми да ми вземе преса , за да мога да си изправям косата , но тя каза,че много ще ми навреди .. Ии понеже косата ми е чуплива , вечер след като се изкъпя и си направя сешоар , на сутринта косата ми отвсякъде стърчи .. реших да пробвам метода на изправянето с ютия ... ии вече няколко дни си я изправям така , но просто знам,че ужасно много ми вреди и замирисва на опърлено .. та , сега се чудя как да убедя майка ми да ми вземе преса ... а другия вариант е ако знаете някакви продукти против стърчащи връхчета
    Благодаря предварително
    Честно казано и двете вредят еднакво на косата, но най- безопасно е с керамична преса.. А за стурчащи връхчета ти препоръчвам балсама без отмиване на Gliss

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Добре де,хубаво,че пресата вреди на косата,ама защо просто не престанеш да ползваш и сешоара ? Лично аз,никога не съм ползвала сешоар,защото не мисля,че ми трябва...Намали ползването и на него,например само ако ти се налага да излезеш и си с мокра коса,тогава го ползвай.Ама ей така за щяло и нещяло,като излезеш от бяната...не знам...аз мисля,че е безмислено.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Как пресата и ютията ще увреждат еднакво? Ти изправяла ли си се с ютия, за да видиш после какво се случва с косата ти?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Как ще се изправяш с ютия бе Ютията много повече вреди от пресата. И като не искат вашите да ти купют преса, си събери сама пари и си купи . Но си купи някакъв спрей за предпазване от изгаряне и преди да използваш преса, се пръскай с него.
    Big or small, lies are lies !

Град
    Варна
    Първо разнасям по цялата коса вакса и след това изправям със сешоар. Така нямам стърчащи краища. Опитай, може да помогне. Но остави ютията!!!
    Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.

Цитирай Първоначално написано от FATALITY

Как ще се изправяш с ютия бе Ютията много повече вреди от пресата. И като не искат вашите да ти купют преса, си събери сама пари и си купи . Но си купи някакъв спрей за предпазване от изгаряне и преди да използваш преса, се пръскай с него.
    5* :P

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Много по-добре е да си купиш преса, отколкото да си изправяш косата с ютия, която гори косата 100000 пъти повече. Кажи на майка си. Ако си купиш пък преса, купи си със керамични плочки и професионална, за да не гори косъмът ти толкова много. Недей да я използваш всеки ден, защото може след няколко години наистина може да имаш изтощена коса и къса и неподхранена.

Няма да те съветвам да не си купуваш преса, напротив, направи го, но я използвай размуно, не като мен. Косата ми е прекрасна и засега пресата не я уврежда, защото ползвам хубави продукти и си имам гена, ама .. С ЮТИЯ ЧОВЕК ! ;хх Т'ва е ненормално. Помоли майка си, но преди това си набави нужните: шампоани за подхранване, балсами, термоспрей .. Ако вече си се отказала от пресата, флуиди за изправяне! ;]

Права си, ютията изглажда, но не и коса.

ПТ Това с ваксата и сешоара звучи добре. Ако ще си купуваш преса, ползвай я максимум 2 пъти седмично. И задължително ползвай защитен продукт

Цитирай Първоначално написано от crazybebe
    ^ ами не знам дали разбра .. но целта ми е да няма стърчащи връхчета .. и смятам,че с преса ще е много по-добре .. а и няма да я използвам често .. аз за това спирам с ютията ,защото твърде много ми гори косата ии си търся други начини ///

вързвай си косата и няма да стърчи ;д
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си