.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city

Само при мен ли е така или....!??!

Значи имам следния проблем.
    Когато се запозная с някое момиче, с цел не само приятелство, и започва чат по скайп , пейки , кафета всичко нали ок . Но един вид приемам момичето само за това , немога да приема друго момиче само за приятел (имам си най добра приятелка.. но с нея е супер няям никфи др чувства)
    И един вид немога да се влюбя или нещо от сорта , момичетата ме привличат само сексуално ( смис характера външноста ) .
    Не съм някъф такъв да се влюбя и ако нищо не стане да се садвам с дни седмици и така нататъка .

А и на всичкото отгоре.. освен че не мога да се влюбя.. от 3-4 месеца немога да си намеря приятелка.. сякаш не намирам някоя която да ми подхожда или ако намеря тя е или заета или влюбена в некой загубеняк който иска само секс от тях.

има няколко момичета който ме кефат като характер и външност смис мн точни... и имам по -така отношение към тях.. но те сякаш не го забелязват... и това ме кара един вид да се отчайвам.. ;хх

А й не съм много грозен ама не съм и най хубавия.. и приемам момичето заради това което е характера и заради това че е жена - символ на нежност... а не като повечето момчета на майта възраст (16 почти 17) да мислят само за ебане

Ако некой има или е имал такъв проблем.. нека да сподели мнение

Имам един приятел, който през това лято ми се оплакваше от горе-долу същите неща. Сега, шест месеца по-късно, си има гадже, влюбен е и е много щастлив (доколкото знам).

Извод: нормално е, временно е и ще премине.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    Hueco Mundo

Re: Само при мен ли е така или....!??!

Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    Значи имам следния проблем.
    Когато се запозная с някое момиче, с цел не само приятелство, и започва чат по скайп , пейки , кафета всичко нали ок . Но един вид приемам момичето само за това , немога да приема друго момиче само за приятел (имам си най добра приятелка.. но с нея е супер няям никфи др чувства)
    И един вид немога да се влюбя или нещо от сорта , момичетата ме привличат само сексуално ( смис характера външноста ) .
    Не съм някъф такъв да се влюбя и ако нищо не стане да се садвам с дни седмици и така нататъка .

А и на всичкото отгоре.. освен че не мога да се влюбя.. от 3-4 месеца немога да си намеря приятелка.. сякаш не намирам някоя която да ми подхожда или ако намеря тя е или заета или влюбена в некой загубеняк който иска само секс от тях.

има няколко момичета който ме кефат като характер и външност смис мн точни... и имам по -така отношение към тях.. но те сякаш не го забелязват... и това ме кара един вид да се отчайвам.. ;хх

А й не съм много грозен ама не съм и най хубавия.. и приемам момичето заради това което е характера и заради това че е жена - символ на нежност... а не като повечето момчета на майта възраст (16 почти 17) да мислят само за е**не

Ако некой има или е имал такъв проблем.. нека да сподели мнение
    Същата работа беше тука. Моя съвет е да го караш на кратки връзки докато не намериш да УАН. Ше се намери, спокойно

Град
    София
    Код:
    MilanowPz
    или ако намеря тя е или заета или влюбена в некой загубеняк който иска само секс от тях.
    Защо реши,че е загубеняк?
    Само ,защото ТИ не си на неговото място?
    Или завиждаш,може би?
    3-то,до колкото разбрах момичетата те привличат само (сексуално),това ме навежда на мисълта,че и ти искаш само секс от тях.Искаш сериозна връзка,но само с искане НЕ става,искат се и усилия.За мен ти НЕ си готов за сериозна връзка.Сега ти е времето да се наживееш.Е,като минеш 20-така,пак може да си говориме за сериозни връзки.

Голям фен Аватара на xinfamous

момичетата ме привличат само сексуално

некой загубеняк който иска само секс от тях.
    wat
    Can It All Be So Simple ?

Град
    Пазарджик city
    Като казвам сексуално... не секс смис външноста... и характера.. незнам и аз как да го опиша..

а тфа за загубеняка... не завиждам.. и знам ч са такива само защото искат от момичето секс нищо друго

Град
    София
    3а сериозна връзка се изискват следните неща:
    1-.2-ма сериозни и стабилни човeка
    2.-и ДВАМАТА да искат сериозна връзка
    3.-да умеят да правят компромиси и да умеят да прощават
    4.-да НЕ вярваят на хорски приказки
    5.-да си имат (спечелят)доверието

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    3а сериозна връзка се изискват следните неща:
    1-.2-ма сериозни и стабилни човика
    2.-и ДВАМАТА да искат сериозна връзка
    3.-да умеят да правят компромис и да умеят да прощават
    4.-да НЕ вярваят на хорски приказки
    5.-да си има (спечелят)доверието

Най-важното ...5-тото :] от него се крепи всичко,както са основите на къщата
    Love! And may God bless you all !!

Град
    София
    galin4o0o
    И компромисите са много важно нещо.
    Зависи до каква степен си готов да ги правиш,това и един вид значи колко обичаш гаджето си.Жена си/мъжът си.

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    galin4o0o
    И компромисите са много важно нещо.
    Зависи до каква степен си готов да ги правиш,това и един вид значи колко обичаш гаджето си.Жена си/мъжът си.

Компромиса е нож с две остриета,ако можеш да ме разбереш !
    Love! And may God bless you all !!

Град
    София
    Разбирам и още как....
    Аз правя компромиси,отстъпвам,но НЕ позволявам да ми се качват на главата.Усетя ли най-малка проява на използване,или че мислят да го правят режа човека и до там със взаимоотношенията.

Град
    Пазарджик city
    Мерси за съветите повечето ги знам но е хубаво да ги чуеш и от други хора

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    момичетата ме привличат само сексуално

некой загубеняк който иска само секс от тях.
    wat
    Абе, той иска да каже, че момичетата, от които е заобиколен, са толкова зле, че само за секс стават, ама се прави на ударен и го е страх да го напише дори. И търси проблема в себе си. Има две-три, които са и готини по характер, ама те не забелязват т'ва, че той ги смята за такива.

Разликата между него и "загубеняка" е там, че нашия герой се притеснява да не би да е станал повърхностен ебач, докато другият си е такъв и не му дреме особено. Got it?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни

Няма какво да се отчайваш ти искаш да тупнеш един път с пръчката за магия и хоп веднага се влюбил.Хубаво ги приемаш за приятел момичетата но трябва да си по - търпелив. Времето си показва.

Това и аз съм го изпитвал. Въпрос на време е да намериш момичето, което ще те направи щастливо. Цаката е обаче, като го намериш и да го запазиш.

Оф, и какъв ти е толкова проблема?

Ти си свестен, харесваш мацките по душа и външност, имаш някви нужди. Какъв ти е проблема?

Ти просто не си се влюбвал и не можеш да го направиш на 1во време.
    Това не значи че имаш проблеми.

И е много хубаво, че не се садваш за гаджета месеци наред.
    Карай както си.
    Когато най-малко я очакваш, любовта ще дойде и ще я разпознаеш.
    Да се влюбиш наистина е неочаквано... Не че има някаква карма, просто както ти е безразлично, така ще дойде някоя, която да се отличава от всички останали (поне в очите ти) и ще видиш какво е.

Сега си живей живота и не си мисли, че имаш проблем. Както се описа, даже си свестен, така че.. ; )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Няма за къде да бързаш Това, че до сега не си намерил правилното момиче, не означава, че никога няма да я намериш. Всеки търси любовта, но ако не търсиш няма как да я намериш, затова търси
    "A house is Not a Home", I hate this song.
    Is a house really a home when your loved ones are gone?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си