Значи имам следния проблем.
Когато се запозная с някое момиче, с цел не само приятелство, и започва чат по скайп , пейки , кафета всичко нали ок . Но един вид приемам момичето само за това , немога да приема друго момиче само за приятел (имам си най добра приятелка.. но с нея е супер няям никфи др чувства)
И един вид немога да се влюбя или нещо от сорта , момичетата ме привличат само сексуално ( смис характера външноста ) .
Не съм някъф такъв да се влюбя и ако нищо не стане да се садвам с дни седмици и така нататъка .

А и на всичкото отгоре.. освен че не мога да се влюбя.. от 3-4 месеца немога да си намеря приятелка.. сякаш не намирам някоя която да ми подхожда или ако намеря тя е или заета или влюбена в некой загубеняк който иска само секс от тях.

има няколко момичета който ме кефат като характер и външност смис мн точни... и имам по -така отношение към тях.. но те сякаш не го забелязват... и това ме кара един вид да се отчайвам.. ;хх

А й не съм много грозен ама не съм и най хубавия.. и приемам момичето заради това което е характера и заради това че е жена - символ на нежност... а не като повечето момчета на майта възраст (16 почти 17) да мислят само за ебане

Ако некой има или е имал такъв проблем.. нека да сподели мнение