.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Как бихте постъпили вие

половинката ми заминава и няма да го има близо 4 или 5 месеца и ще е в чужбина
    след това се връща и надявам се ако всичко е наред ще сме заедно
    страх ме е това разстояние и толкова много време някак да не изчезнат чувствата. заедно сме от една година почти и го обичам много но просто не е страх да не охладнеем един към друг или нещо подобно
    всичко се случва
    вие били ли сте в подобна ситуация и как се справихте? бихте ли чакали толкова време?
    razlichni hora pishat ot tozi akaunt

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ми имаш ли му доверие ? Ако си имате пълно доверие,няма проблем.Трудно се подържат такива връзки от разстояние.Излизай повече с приятелки и така тези 4-5 месеца ще минат по - бързо.А чувствата едва ли биха изчезнали.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Да

Едва ли ще охладнеят, ако имате продължителна и стабила връзка. Пък и да кривне, каквото става в Англия, там си остава.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Не, любовта не може да отмине за 5 месеца, ако се обичате - всичко ще е наред. Предполагам че му имаш доверие, така че просто се успокой.

Излизай на някъде, забавлявай се с приятели, така времето наистина ще мине по-бързо отколкото ако си седиш у вас.

Успех!

Е нали го обичаш? 5 месеца нищо не са ако наистина го обичаш и той теб...
    Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!

Аз го обичам и доверие си имаме.Работата е там че ми е притеснено и ще ми бъде трудно и тежко.И ми се искаше да прочета няколко мнения които да ми вдъхнат кораж и някой да сподели за личен опит и така
    благодаря за мненията до момента ще се радвам ако някой има какво още да добави

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Re: Как бихте постъпили вие

Цитирай Първоначално написано от Simsss
    половинката ми заминава и няма да го има близо 4 или 5 месеца и ще е в чужбина
    след това се връща и надявам се ако всичко е наред ще сме заедно
    страх ме е това разстояние и толкова много време някак да не изчезнат чувствата. заедно сме от една година почти и го обичам много но просто не е страх да не охладнеем един към друг или нещо подобно
    всичко се случва
    вие били ли сте в подобна ситуация и как се справихте? бихте ли чакали толкова време?
    Бих изчакал 5те месеца.

Страх те е да не охладнеят чувствата? И к'во, по-добре да го зарежеш сега, че да не е след 5 месеца, ако случайно охладнеете? Адската логика, просто..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Изобщо не съм помисляла за зарязване и подобни глупости.Да обичам толкова силно ми се случва за първо път. Както и попадането в подобна ситуация.Чувствам се уязвима и ме е страх просто.Може да е глупаво но просто ми се искаше да чуя и други мнения както казах.И ще чакам... пък каквото сабя покаже: ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си