- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте постъпили вие
половинката ми заминава и няма да го има близо 4 или 5 месеца и ще е в чужбина
след това се връща и надявам се ако всичко е наред ще сме заедно
страх ме е това разстояние и толкова много време някак да не изчезнат чувствата. заедно сме от една година почти и го обичам много но просто не е страх да не охладнеем един към друг или нещо подобно
всичко се случва
вие били ли сте в подобна ситуация и как се справихте? бихте ли чакали толкова време?
razlichni hora pishat ot tozi akaunt
Ми имаш ли му доверие ? Ако си имате пълно доверие,няма проблем.Трудно се подържат такива връзки от разстояние.Излизай повече с приятелки и така тези 4-5 месеца ще минат по - бързо.А чувствата едва ли биха изчезнали.
Едва ли ще охладнеят, ако имате продължителна и стабила връзка. Пък и да кривне, каквото става в Англия, там си остава.![]()
Не, любовта не може да отмине за 5 месеца, ако се обичате - всичко ще е наред. Предполагам че му имаш доверие, така че просто се успокой.
Излизай на някъде, забавлявай се с приятели, така времето наистина ще мине по-бързо отколкото ако си седиш у вас.
Успех!![]()
Е нали го обичаш? 5 месеца нищо не са ако наистина го обичаш и той теб...
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
Аз го обичам и доверие си имаме.Работата е там че ми е притеснено и ще ми бъде трудно и тежко.И ми се искаше да прочета няколко мнения които да ми вдъхнат кораж и някой да сподели за личен опит и така
благодаря за мненията до моментаще се радвам ако някой има какво още да добави
![]()
Бих изчакал 5те месеца.Първоначално написано от Simsss
Страх те е да не охладнеят чувствата? И к'во, по-добре да го зарежеш сега, че да не е след 5 месеца, ако случайно охладнеете? Адската логика, просто..
Изобщо не съм помисляла за зарязване и подобни глупости.Да обичам толкова силно ми се случва за първо път. Както и попадането в подобна ситуация.Чувствам се уязвима и ме е страх просто.Може да е глупаво но просто ми се искаше да чуя и други мнения както казах.И ще чакам... пък каквото сабя покаже: ))