.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Помощ !!!

Помощ !!!

Приятелят ми има рожден ден след 2 седмици,а аз все още нямам никаква представа какъв подарък да му взема.... Ако може някой да мии даде идея за подарък ще съм много щастлива ! Мерси предварително. ))

Голям фен
    ще е добре да ни кажеш годините му и какво обича или хоби ,за да те насочим
    love is gone!

Ами на 19 е но какво обича не съм сигурна вече има навика да си мени хобита и интереси през една две седмици

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    аз викам,че презерватива се е скъсал,ти ни питаш за подарък..

Моят приятел е луд фен на 2pac и му бях направила диск с негови песни,а върху самия диск имаше наша снимка.В копирните центрове могат да го направят.За друг повод му бях взела една голяма сива кутия,вътре цялата я напълних с листа от черна роза и посредата имаше едно малко бяло керамично сърчице,което беше поставка за снимка с моя снима,една малка бяла свещичка и две гушнати бели керамични пак гълъбчета.Постави целия подарък в стаята си и всеки ден си го гледа и се сеща за мен.Много мило му стана.Може и маркови боксерки да му вземеш и да напишеш закачлива картичка.Ти прецени

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ми попитай го от кво се интересува,кво иска,естествено не му казвай че ще му правиш подарък.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Абе какви са тези тъпи теми с подаръци?! Изумявате ме направо...
    all day... all night... what the fuck?!

.Може и маркови боксерки да му вземеш и да напишеш закачлива картичка
    Това е тъпо и изтъркано
    Почти всеки казва, че е хубаво да подариш нещо, което ще остане спомен за цял живот, но за мен по-добре е, подаръка да е по практичен, т.е. нещо, което ще може да се използва, дори и в някакъв малък период от време. Аз примерно винаги имам дефицит на зимни дрехи и се радвам, когато някой ми подари дреха, поне ще ми послужи за нещо. Ама всеки с мнението си, така че тръгваш по магазините, разглеждаш и все нещо трябва да ти хване окото.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Посрещаш го чисто голичка с панделка на дупето и му връчваш един лубрикант на Дюрекс..

Анал мадафака

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от modjodjodjo
    .Може и маркови боксерки да му вземеш и да напишеш закачлива картичка
    Това е тъпо и изтъркано
    Почти всеки казва, че е хубаво да подариш нещо, което ще остане спомен за цял живот, но за мен по-добре е, подаръка да е по практичен, т.е. нещо, което ще може да се използва, дори и в някакъв малък период от време. Аз примерно винаги имам дефицит на зимни дрехи и се радвам, когато някой ми подари дреха, поне ще ми послужи за нещо. Ама всеки с мнението си, така че тръгваш по магазините, разглеждаш и все нещо трябва да ти хване окото.
    Боксерките не са практични ли? И тях ще си ги ползва колкото се ползва и дреха.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Посрещаш го чисто голичка с панделка на дупето и му връчваш един лубрикант на Дюрекс..

Анал мадафака

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си