.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от kradinero
    Цитирай Първоначално написано от iwetto
    Виж сега едва ли го обичаш от толкова малко време. Преди около месец приключих връзка, която продължи година и пет месеца и не мисля че съм го обичала въпреки преживяното с него [по скоро беше навик, но не отричам че ми е било хубаво в някои моменти]. През това време всеки ден и то по няколко пъти се карахме и все аз бях виновната [дори и да не беше така]. Съжалявам че не прекратих отношения с него до като беше време, защото вече от месец продължава да ми се звъни за теми по които аз съм категорична [давам ти пример като да се съберем]. Стават скандали и мен това ме изнервя и влиае и в къщи. Съветвам те : Помисли си много хубаво дали го обичаши дали имате някакво бъдеще заедно, какво сте направили един за друг и седнете да поговорите и ако виждаш че нещата не вървят след като сте поговорили ... ОСТАВИ ГО докато е време - казвам го от личен опит !!! Успех :]]
    Много се дразня като кажете "едва ли го обичаш от толкова малко време" ... Айде нека човек сам да прецени чувствата си.. Не вие да казвате обича или харесва и тем подобни.. Нека момичето само си прецени дали го обича.. Понякога искрата пламва от нищото..
    +1 напълно вярно е !!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Като пораснеш още малко ще разбереш колко си била наивна и ще видиш истинската страна на живота.Сега само се опитай да не правиш неща,за които ще съжаляваш.Сама си направи извода от думите ми.

Имах същия проблем с моя приятел и един ден се държах по същия начин, по който той се държеше с мен постоянно...Стана му адски гадно и се опита да се промени, защото цялата тая работа адски го изнерви, а всъщност по този начин той се дразнеше сам на себе си... Скъсахме после де, но не беше тва причината, така че пробвай да му отвърнеш с неговите постъпки, а и поговорете - обясни му,че една връзка не може без спорове, но все пак не и безмислени и постоянни.... !

Цитирай Първоначално написано от pouce
    Имах същия проблем с моя приятел и един ден се държах по същия начин, по който той се държеше с мен постоянно...Стана му адски гадно и се опита да се промени, защото цялата тая работа адски го изнерви, а всъщност по този начин той се дразнеше сам на себе си... Скъсахме после де, но не беше тва причината, така че пробвай да му отвърнеш с неговите постъпки, а и поговорете - обясни му,че една връзка не може без спорове, но все пак не и безмислени и постоянни.... !
    Мерси многоо подейства определено нещата са много по-добре дори не се караме за нищо поне за сега де дано е все така мс много

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    седнете и поговорете,кажи му,че не издържаш на скандалитеи се разберете дали ще сте заедно или не
    +1
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си