Ще започна с кратък увод: С приятеля ми съм от една година.. връзката ни е много сложна.. тя е съвкупност от събирания и раздели, всъщност.. но го обичам, а и знам, че и той ме обича, просто характерите ни нямат нищо общо, освен че и двамата сме инати. Та на въпроса. Преди седмица спах у тях, на следващия ден докато се приготвяхме да излизаме, той, както си обуваше тениската изтърси "Вземи си донеси 1 четка за зъби и няколко дрешки, като оставаш у дома да не влачиш торби насам- натам" аз го пгледнах задълбочено, защото той не е от типа твърде обвързващи отношения..премълчах си. Минават се 5 минути,точно си бърках в окото със молива и той съвсем спокойно каза "Ако майка замине за Гърция да живее при баща ми и остана сам ще се преместиш при мен, нали?" Значи.. за протокола и двамата сме на 18! Знам, че вероятността майка му да замине е 70%..а досега не сме говорили за такова нещо, защото аз с нея не се разбирам.. пък и мисля, че сме малки. Той не е от хората, които лесно се обвързват, остане ли да живее сам у тях ще стане Содом и Гомор..ох, повече исках да споделя, защото това ме тормози, мисля, че сме малки за подобно нещо, и двамата учим ..
вие кво мислите