.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ленив корем ...

Побърках се с моя корем , от малка имам проблеми с изхождането,но тогава не му обръщах много внимание.С дни не се изхождам ... Лекарката ми каза ,че корема ми е ленив и трябва да се регулира с нещо,за да ми е нормално изхождането,респективно да нямам проблеми с килограмите , а и не е полезно за организъма ..До скоро пиех зелен чай "Съние" и има добро действие,но чух,че вреди на червата,изтънявали се от него.Купих си хапчета "Сена форте" и съм доволна,но ме е страх да не си прецакам други органи.НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧА НЕЩО,КОЕТО ПОМАГА И НЕ ВРЕДИ ...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Никой друг освен лекар не би ти препоръчал по-добро лекарство,което даже да не ти вреди.. Сигурно трябва да предприемеш и по-различен начин за хранене,не знам,по-добре отиди при друг лекар и се консултирай.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    Stara Zagora
    не разбирам защо тук се питат такива неща тука това е за пред Др. Тиин ако ли не марш на доктора
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    червено цвекло

или има една билка ХУСК

помага
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Печени чушки на гладно/сладко от рози/сушени сливи+смяна на диетата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

не яж тестени храни, повече плодове, зеленчуци, супи, течности и движение, не пии хапчета и чайове, водят до пристрастяване и един съвет сутрин на гладно, изяж две кивита и пии едно кафе- много помага, може да закусваш мюсли или овесени ядки и мляко, много помагат също

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си