- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастие ... ?
В такива моменти е много важна и психическата нагласа към живота. Ако постоянно седиш и си мислиш колко си сдухан, депресиран и нещастен, то наистина ще си такъв. Гледай малко по-позитивно на нещата. Казваш че имаш половинка, имаш добри приятели - ами наслаждавай се на времето с тях. Излизай, забавлявай се. Пълно щастие наистина няма, но човек трябва да оценява и това, което има - именно то ни прави по-добри и щастливи
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Според мен се е получило, защото имаш всичко, което си искал и сега ти е някво тъпо сигурно... Намери си нова цел, нови желания... Радвай се на живота си, не всички са такива късметлии. Може да е нещо като временна депресия... Имах и аз един такъв период. Просто погледни от позитивната страна на нещата, а именно колко си облагодетелстван и щастието сам трябва да си го направиш... Имам чувството, че не знаеш какво искаш и се самонавиваш, че си нещастен...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Излизай и се радвай на живота! Не стой пред тоя скапан компютър. Имаш си приятелка, родители които те разбират, приятели, кво повече искаш?
"Живей като за последно."
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.