.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Интересно ми е само ... :)

Добър вечер първо,благодаря предварително на всички отделили време да прочетат това което ще напиша.Историята е следната има едно момиче от моя клас с която към края на 9 и началото на 10 клас станахме адски близки приятели и аз се влюбих изведнъж в нея без да усетя дори ..както и да е, стана тя каквато стана признах и ,и от там в последствие на 1 месец ,дълъг месец чаках нейния отговор спрямо нас...след като се мина време тя ми каза че не би искала да развалим отношенията си като приятели, и да ги запазим.След като ми каза това може би седмица-2 по късно тя вече си имаше гадже и на мен ми стана кофти, защо поне не ми е казала истината..дойде и периодът в който исках да я забравя затова по всякакъв начин се опитвах да си я избия от главата не си говорех с нея пълен игнор и бях дал което може би е било грешка но ..както и да е мина се време тя дойде при мен и си поговорихме и отново си върнахме малко от приятеслтвото..и сега в последните дни не знам как да го приема това тя все още си има гадже ,но се държи много странно с мен,постоянно се закача иска да си говорим непрекъснато дори ми каза сутрин да и се обаждам да я будя да не се успива..сега даже ме попита дали съм искал за март месец да ми купи мартеница със сърчице и тем подобни .. една близка до нея приятелка ми каза че не е споменавала на гаджето си за мен, че се закача с мен и тъй на татък...и накрая на моя роман който написах искам да ви питам или по точно в момента се чудя какво прави точно тя ,от приятеслка любов ли е това или просто ми дава едни малки надежди за който да се хвана ...в момента не избързвам с нищо просто искам мнението ви по върпоса възможно ли е да ме харесва ?! Тази нейна приятелка която споменах по горе ми каза ,че ако си изиграя правилно картите може да я имам..имали такъв вариянт да си ги изиграя добре..мерси предварително,отново на всички който прочетоха това : ))

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Тая си те върти на малкия пръст, брат.

Бий й шута, преди да си се лепнал още повече.. приятел си имала, пък ти ще я будиш, сърчица на мартеници щяла да ти купува.. ебаси лапешката история е т'ва момиче, и тя не знае к'во иска..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Тая си те върти на малкия пръст, брат.

Бий й шута, преди да си се лепнал още повече.. приятел си имала, пък ти ще я будиш, сърчица на мартеници щяла да ти купува.. ебаси лапешката история е т'ва момиче, и тя не знае к'во иска..
    Съгласен съм с тебе,просто ми беше интересно аз нищо не правя просто ми беше чудно а за тия неща и казах незнам ще видиме ..но просто много я харесвам да не кажа по голяма дума ...

Град
    София
    Получил си страхотен шанс да си го върнеш Възползвай се
    "A house is Not a Home", I hate this song.
    Is a house really a home when your loved ones are gone?

Вниманието и приятелството ти й трябват. Разбива ти мислите, за да те върне отново в орбита около нея. Идеята е да запали в теб пламъкът и надеждата отново и ако не скъсаш контактите си с нея, вероятно така и ще стане. Има един полезен принцип - бившите са си бивши. Остави ги да ти красят миналото. Жени колкото си искаш, само се протегни и си ги вземи. Успех!

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Вниманието и приятелството ти й трябват. Разбива ти мислите, за да те върне отново в орбита около нея. Идеята е да запали в теб пламъкът и надеждата отново и ако не скъсаш контактите си с нея, вероятно така и ще стане. Има един полезен принцип - бившите са си бивши. Остави ги да ти красят миналото. Жени колкото си искаш, само се протегни и си ги вземи. Успех!
    Значи този вариянт да скъсам контактите с нея просто го няма,защото сме от един клас ,и най вече патува ме заедно от съседни села сме ..опитах веднъж адски гадно е ...

Абсолютно възможен е. Been there, done this . Естествено, че е трудно, запитай се - готов ли съм да й позволя да манипулира чувствата ми?

Повече от фен
    първо, "вс жени са курви, без майка ми" -Наполеон

второ, карай малко по-студено. НЕ игнор. Просто си се смей, бъзикай се и се прави, че сте приятели и си имаш и други приятели и тя за теб е просто един от всички приятели, даже с другите си имаш малко повече занимание и за приятелството с нея не ти остава съвсем време... ще се подразни и ще реши да си те спечели много скоро...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    първо, "вс жени са к**ви, без майка ми" -Наполеон

второ, карай малко по-студено. НЕ игнор. Просто си се смей, бъзикай се и се прави, че сте приятели и си имаш и други приятели и тя за теб е просто един от всички приятели, даже с другите си имаш малко повече занимание и за приятелството с нея не ти остава съвсем време... ще се подразни и ще реши да си те спечели много скоро...
    Ще гледам така да правя : ))

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

И да я спечелиш, точно такава не ти трябва според мен
    Не разбирам какво му е забавното да си играеш с влюбен в теб човек ... Е, признавам си, забавно е, като си по-малък и по-комплексиран. Но на мен лично вече ми е жал, когато не споделям нечии чувства и оставям всичко в ръцете на човека - но не и преднамерено да го 'прелъстявам' и т.н., за да си правя експерименти до кога ще издържи и какво ще направи за мен.

Мани беги тая
    Даже да си изиграеш прословутите карти, не знам защо ти трябва точно такъв човек за гадже.

Иначе бтв, още в самото начало, където си й станал най-добър приятел. Нали знаеш, че влезеш ли в тая графа - няма излизане. Ти си се влюбил в нея, защото като й станал добър приятел тя почва да те приема като брат, става по-естествена, няма изисквания към теб и така е най-лесно да се влюбиш в нея - нали не ти пили на главата и етц. Да, ама за нея си й като братче примерно, а кажеш ли й, че я харесваш, съвсем се забатачваш, щото е ясно, че тя сега иска да си понапомпва самочувствийцето.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Sofia
    Ами не го приемай лично казвам ти го като на приятел това е най-редовното женско оправдание " Неискам да си развалим приятелството" т.е. ако е имала интерес към теб досега да сте заедно.И още едно нещо не я игнорирай,колкото и да ти е гадно по-добре да сте приятели отколкото да се отбягвате и да не си говорите

Разиграва те. Такива като нея не ти трябват.

anonymous708973
    Guest
    Съгласна съм със всички по-горе.
    Баси, в такива моменти се чувствам възрастна - и аз съм 10 клас, ама тая мизерия никога няма да я направя.

Грешката ти е била още в тоя месец, дето си й оставил. Кво значи месец? Или иска да е с теб, или не. Казваш й какво чувстваш и на следващия ден искаш отговор. Не се дръж като изтривалка!

Град
    София
    Наистина е добре да нe избързваш.
    Иска да си върне приятелството ти,това е сигурно,но може и да иска нещо повече.Излизайте,говорете си,не я игнорирай.Но не и позволявай да те върти на малкият си пръст.Покажи и ,че ти си мъжът и ще става както ти кажеш.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ей такива кучки как ги "обичам" ако знаеш.Не може да бъде само с един и се застрахова ако оня я зареже,при кого да отиде.А иначе просто я питай,кво иска за кво го прави и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си