Добър вечер първо,благодаря предварително на всички отделили време да прочетат това което ще напиша.Историята е следната има едно момиче от моя клас с която към края на 9 и началото на 10 клас станахме адски близки приятели и аз се влюбих изведнъж в нея без да усетя дори ..както и да е, стана тя каквато стана признах и ,и от там в последствие на 1 месец ,дълъг месец чаках нейния отговор спрямо нас...след като се мина време тя ми каза че не би искала да развалим отношенията си като приятели, и да ги запазим.След като ми каза това може би седмица-2 по късно тя вече си имаше гадже и на мен ми стана кофти, защо поне не ми е казала истината..дойде и периодът в който исках да я забравя затова по всякакъв начин се опитвах да си я избия от главата не си говорех с нея пълен игнор и бях дал което може би е било грешка но ..както и да е мина се време тя дойде при мен и си поговорихме и отново си върнахме малко от приятеслтвото..и сега в последните дни не знам как да го приема това тя все още си има гадже ,но се държи много странно с мен,постоянно се закача иска да си говорим непрекъснато дори ми каза сутрин да и се обаждам да я будя да не се успива..сега даже ме попита дали съм искал за март месец да ми купи мартеница със сърчице и тем подобни .. една близка до нея приятелка ми каза че не е споменавала на гаджето си за мен, че се закача с мен и тъй на татък...и накрая на моя роман който написах искам да ви питам или по точно в момента се чудя какво прави точно тя ,от приятеслка любов ли е това или просто ми дава едни малки надежди за който да се хвана ...в момента не избързвам с нищо просто искам мнението ви по върпоса възможно ли е да ме харесва ?! Тази нейна приятелка която споменах по горе ми каза ,че ако си изиграя правилно картите може да я имам..имали такъв вариянт да си ги изиграя добре..мерси предварително,отново на всички който прочетоха това : ))