- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Турция в ЕС?
На хората които мислят , че България има право на глас за това дали Турция ще влезе в ЕС мога само да им покажа един безименен пръст.
Хората, които пишат България с малка буква получават отново безименен пръст.
Хората , които мислят , че е възможно Турция да стане ПЪЛНОПРАВЕН член на ЕС направо получават една патка в челото.
Под патка имам впредвид патица![]()
Хора ако мислите ,че е възможно Турция да стане пълноправен член на ЕС ,то следва , че сте пълни дебили : )
ПС. ЕС не е прецакване. Германия , Франция и Обединеното кралство имат желание да помогнат на развиващити се страни като България.
Като цяло мотивите им са чисто хуманни и безкористни. Просто от добродушие и човещина правят всички ********** в СОЮЗА
Е не са хуманни и безкористниПросто ще имат полза от това. Да не говорим, че освен икономическата изгода, когато сте в един кюп започвате да защитавате интересите си един на друг. Тоест и сигурност.
Твърдо против съм за Турция в ЕС.Когато границите паднат, тогава в България ще дойдат сумати народ от Анадола и държавата ни ще бъде наистина циганска.![]()
Няма подпис
01.01. 2025г.
Ихаа ,само да ги отворят тия граници и 'зимам родата и отивам в България.![]()
Из "Мемоарите на един турчин"
Бтв ,мечо888 е прав до някъде. ЕС по принцип може и да не е 'прецакване' ,но ангажиментите ,които Б-я пое поне за мен не са ... особено изгодни. Пък и от цялата работа с финансирането и прочие като че ли малките производители не намазаха нищо. Жалко - с кадърно правителство можеше и да стане нещо.
Първоначално написано от blackking
Варианта идване го няма. Може да се седи определено време в България (както и в другите държави). И не виждам кой луд вместо в Германия, Англия... ще дойде в България. От Либия имаме 1 бежанец![]()
Пък и на Турция ресурса да праща хора се изчерпа, защото там има 25 милиона кюрди с пъти по-бърза демография от турската. Сега ще се чудят как да връщат
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Първоначално написано от CSKAMen1
Турците имат 2-3 макс деца. Кюрдите имат 7-10. Не бъркай двата етноса.
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Достатъчно е да се изсипят тука 2-3 милиона турци и с тукашните да станат 5...
До колкото знам,абсолютно никоя държава от ЕС не ги иска...дано наистина,не влязатлично аз бих напуснал страната ако турците станат повече от нас,Българите.
![]()
Не ги искам в ЕС.Но като се замисля те сега са по добре от нас.Ние казваме ``Мразя Турците`` ,а вечерта се редим по телевизорите да гледаме турски сериали /не всички но бабите на повечето/ . Е не съм съгласна един турчин да стане президент на България. Но да ги обиждаме,че са цигани си е направо по български.
А и нали знаете,че всеки българин си е Бай Ганьо . Това е моето мнение. Може да не съм права, но всеки има право да се изкаже.
Доста странен коментар. От една страна звучи като да си против хората да се обиждат на расов принцип, а в същото време говориш, че е лошо турците да бъдат обиждани на цигани, значи за теб все пак думата "циганин" е нарицателно за обидаПървоначално написано от yanz
![]()
А иначе не знам какво имаш предвид под по-добре. Да може би в 2-3 от големите градове стандарта на живот за част от населението е по-висок от в България, но в по-малките населени места е невероятна мизерия.
Освен това ще ти дам и един друг аргумент, който като жена предполагам ще приемеш.
Там всеки месец около 50 жени са избивани по брутален начин с камъни, защото са пристъпили някои от принципите на исляма. И такива хора които брутално избиват жени с камъни не се повеждат по съдебна отговорност, въпреки че според наказателния им кодекс това е престъпление, тъй като техният премиер Ердоган е ислямист.
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)