Баце...говориш глупости. Турция не е развита. Просто спами евтини стоки като Китай. Не напразно никой не ще да си купува нищо турско производсво. Имам впечатления от турците. Имах си бая разправии със тях и без това цялото лято. Едни от клиентите ни бяха водещ съплайер на IKEA (провери кой са IKEA) и се намират в България. Имаха няколко договора с разни турчоля и с тях само главобол. А цеховете им...там и животни не бих пуснал, камо ли хора. Да не говорим, че съпортите им, аз им вършех работата от България. Аз трябваше да обяснявам на цялата банда маймуни там какво да си направят НА ТЕХНИЯ софуер, за да се решат проблемите... не ми говори колко са напред.
ЕС няма да загуби нищо от неприемането на Турция в ЕС. В случая ЕС е една мощна икономическа организация и всеки иска да се набута там. А точно сдружението на Турция с Арабския свят отблъсква всички. Както и исляма. Точно ислямисти направиха сума атентати из Испания и Англия. Как мислиш, че сега с отворени обятия ще ги приемат ли? Ей така свободна да се разхождат..