Цитирай Първоначално написано от yanz
Не ги искам в ЕС.Но като се замисля те сега са по добре от нас.Ние казваме ``Мразя Турците`` ,а вечерта се редим по телевизорите да гледаме турски сериали /не всички но бабите на повечето/ . Е не съм съгласна един турчин да стане президент на България. Но да ги обиждаме,че са цигани си е направо по български.
А и нали знаете,че всеки българин си е Бай Ганьо . Това е моето мнение. Може да не съм права, но всеки има право да се изкаже.
Доста странен коментар. От една страна звучи като да си против хората да се обиждат на расов принцип, а в същото време говориш, че е лошо турците да бъдат обиждани на цигани, значи за теб все пак думата "циганин" е нарицателно за обида

А иначе не знам какво имаш предвид под по-добре. Да може би в 2-3 от големите градове стандарта на живот за част от населението е по-висок от в България, но в по-малките населени места е невероятна мизерия.
Освен това ще ти дам и един друг аргумент, който като жена предполагам ще приемеш.
Там всеки месец около 50 жени са избивани по брутален начин с камъни, защото са пристъпили някои от принципите на исляма. И такива хора които брутално избиват жени с камъни не се повеждат по съдебна отговорност, въпреки че според наказателния им кодекс това е престъпление, тъй като техният премиер Ердоган е ислямист.