Здравейте... имам проблемче и се чувствам доста гадно... значи имам гадже от някъде 5 месеца . Стана въпрос за бивши... и разбрах че харесвал едно момиче 6 години. Та това момиче го видях пред сегашното ни училище след часовете преди няколко дена... Аз и най-добрата ми приятелка влязохме в училището за малко и като лешояди , които само това чакаха групичката от момичета, в която бе и онова момиче се лепна за него... Като се върнахме той ми каза ,че го е разпитвала за мен, че му е казала , че е откакто е с мен я е забравил и всякакви такива подобни намеци включително и фрази като сладур, красавец и т.н. ... на следващия ден пак и пак са го издебнали така , че аз да не присъствам... Аз съм обикновено момиче сега няма да давам самопреценка , а тя е кифла... Може да звучи глупаво , но му намекнах нещо за нея и той ми обясни, че за него аз съм специална, единствена и точно защото съм различна ме обича... но онова момиче не спря ... Страхувам се , че тая кифла може да ми го отмъкне, защото от личен опит познавам дългата стара любов...тия рани не зарастват лесно ... не ме критикувайте за каквото и да било моля ви , дайте някакъв съвет, какво да правя???