.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Бившата се меша...

Здравейте... имам проблемче и се чувствам доста гадно... значи имам гадже от някъде 5 месеца . Стана въпрос за бивши... и разбрах че харесвал едно момиче 6 години. Та това момиче го видях пред сегашното ни училище след часовете преди няколко дена... Аз и най-добрата ми приятелка влязохме в училището за малко и като лешояди , които само това чакаха групичката от момичета, в която бе и онова момиче се лепна за него... Като се върнахме той ми каза ,че го е разпитвала за мен, че му е казала , че е откакто е с мен я е забравил и всякакви такива подобни намеци включително и фрази като сладур, красавец и т.н. ... на следващия ден пак и пак са го издебнали така , че аз да не присъствам... Аз съм обикновено момиче сега няма да давам самопреценка , а тя е кифла... Може да звучи глупаво , но му намекнах нещо за нея и той ми обясни, че за него аз съм специална, единствена и точно защото съм различна ме обича... но онова момиче не спря ... Страхувам се , че тая кифла може да ми го отмъкне, защото от личен опит познавам дългата стара любов...тия рани не зарастват лесно ... не ме критикувайте за каквото и да било моля ви , дайте някакъв съвет, какво да правя???

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти най-добре си познаваш момчето. Ако мислиш, че чувствата му към теб са искрени и му имаш доверие не би трябвало да се притесняваш. Просто игнорирай бившата и ако и приятелят направи същото тя скоро ще се откаже.

Според мен приятелят ти е човекът, който трябва да се справи с тази ситуация. Ти не можеш да направиш кой-знае какво.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Нищо не можеш да направиш освен да продължиш да се държиш с него както досега,ест.той трябва да е наясно че ти е неприятно.Негово решение ще е.Но ако почнеш да говориш с/у нея ще навредиш само на себе си.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Мацка, мислиш ли, че той те остави и ще тръгне с нея, след като 6 години му е въртяла номерца? Не подценявай момчето си...
    Плюс това, ти ревнуваш - съвсем основателно, разбира се, но преценката ти не е точна. Оная е кифла - значи лигавото поведение с момчетата й е ежедневие. К'во пък толкова, нека пофлиртуват. Голяма работа. Не му прави сцени за такива неща, ако не отговаря на закачките й.
    Поздравче!
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Усещам женски бой.

Бърз адрес и данни на училището.
    Както и кога ще се случи "инцидента"
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

надали ще падна толкова иначе е добра идея мерси за сегашните коментари

Значи намираш телефона на това момиче,обаждаш и се и и разясняваш как седят нещата.Имам опит с такива момичета и само това върши работа.Не се ли побъркваш от самата мисъл,че някоя такава занимава приятеля ти.До сега да съм и отвъртяла два шамара.

Цитирай Първоначално написано от shugababe112
    Значи намираш телефона на това момиче,обаждаш и се и и разясняваш как седят нещата.Имам опит с такива момичета и само това върши работа.Не се ли побъркваш от самата мисъл,че някоя такава занимава приятеля ти.До сега да съм и отвъртяла два шамара.
    А ако после тя дойде с 5 други кифли ко стаа? Или със един кифлотъпкач? Стига глупости.

Ontopic: Просто си обичай приятеля, това направи. Не е нужно да изпадаш в истерии заради бивша чанта. Той, ако държи на теб и си заслужава тази връзка, ще си остане с теб.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Аз също не съм съгласна със shugababe112 . Важното в момента е да имаш доверие на момчето си, а щом пишеш такава тема значи имаш доза недоверие в себе си. Обясни му положението за теб , че не ти е приятно и мнението ти за нея, и той ако е свестен ще те разбере. Игнор ;]]
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Игнорирай я до колкото ти е възможно.
    Или - ако имаш възможност и нерви - опитай се да й станеш приятелка, без да й споделяш много - много , дръж я изкъсо.
    Ако приятеля ти се притесни от това, че търсиш контакт с нея , при това с добри чувства - значи иска да прави шмекерия и да се бута и при двете , или просто има нещо, което не ти казва.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Такива момичета рядко се отказват докато не постигнат каквото искат.Игнорирането едва ли ще помогне.Ако на приятеля ти му беше все едно за нея защо 2 дни се е спирал и разговарял с нея и я е оставил да го нарича с такива епитети "красив" и тн.Ти си прецени,това е моето мнение

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    За какво да те упрекваме? Няма причина. Ясно е, че те е страх, но ти нищичко не можеш да направиш, защото не зависи от теб. Дали твоят човек ще се поддаде на старата тръпка е лично негов избор.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Приеми, че не може да се държи така сякаш не съществува, защото е изпитвал чувства към нея, но се замисли, че щом е с теб, а не с нея значи я превъзхождаш с нещо и той те предпочита..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от shugababe112
    А ако после тя дойде с 5 други кифли ко стаа? Или със един кифлотъпкач? Стига глупости.

Ontopic: Просто си обичай приятеля, това направи. Не е нужно да изпадаш в истерии заради бивша чанта. Той, ако държи на теб и си заслужава тази връзка, ще си остане с теб.
    Кифлотъпкач Не..това ме разби...
    ...авторке издебваш я и говориш очи в очи с нея.
    Ако не подейства хващаш я и и лепваш 2 шамара,зада се осъзнае.

Издебваш я и следващия път когато отиде при гаджето ти отиваш и я питаш пред него какъв и е проблема и какъв зор има с теб и него
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Дръж на момчето си и бъди до него както си била до сега. Ако е свястно момче и не те лъже (тоест ти наистина си за него специална) всичко ще бъде ок.

Град
    Пловдив
    ЛЕЛЕ ... как добре те разбирам. Но само до там.
    Имам горе - долу същия проблем и се чудя дали да пусна темичка.
    В крайна сметка, пазиш го и тва е !
    Нямаш право да се сърдиш на него, че
    тя го занимава, но пък той що не я игнорира
    Поговори си с него и го помоли,
    ако е нужно да прекъсне всякаква връзка с нея
    (ако той сам не се усети да го предложи)

някои коментари ме разсмяха истински ... Аз знам ,че не може да се държи сякаш не съществува след като е изпитвал чувства към нея, а относно разговорите с нея, като човек почне да те разпитва и не спира, няма мърдане...зная, че ако говоря лошо за нея ще навредя на себе си ...

Супер фен Аватара на cyclops
    Аз по-скоро бих я унизила по следния начин

С гаджето сте. Отивате при нея и приятелките й. И по едно време казваш " И какво? Хвърлила си му пак око ли? Нормално, кой ли не би го поискал божествените му целуви". След това се обръщаш към него и му лепваш възможно най-страстната целувка, сякаш вече не съществуват

По добре я игнорирай , изобщо все едно я няма . Недей да правиш сцени на приятеля си и да му се сърдиш , защото може да го тласнеш към нея . Скоро тя сама ще се откаже като види , че нещата не стават Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си