- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастие ... ?
Значи на 17 съм и неможе да се каже, че имам проблем, но просто имам нужда та споделя това което ми тежи ...
Значи имам страхотна приятелка с която се обичаме и бихме направили всичко един за друг, имам не много, но добри приятели , разбирам се с родители ми и те се опитват да не ме лишават от нищо ...
Ще кажете сигурно е какъв ти е проблема и че съм късметлия, но уви не е така ... просто имам чувството че нещо ми липсва, седя си вечер пред компютъра, гледам монитора и се чувствам толкова нещастен, знам че няма за какво да е така, но просто незнам ... ако имаше причина да се чувствам така просто щях да направя нещо по въпроса , но като няма какво да правя ?
Объркам съм и незнаех с кого да го споделя ... благодаря на хората, които ще отделят време да го прочетат.
супер много ти е лошо бате,я излизай с мацката по често радвай и се,и не се сдухвай без причина..
Ми прави нещо което ти харесва.Излизай,забавлявай се,недей да стоиш пред компа и да гледаш монитора.Срещай се с нови хора.
Пробвай да разнообразиш живота сиЗапиши се да спортуваш нещо, просто ако цъкаш игрички още, намали ги до 1 час максимум, те само ти губят времето... Иначе както казах спорт или ако си човек на изкуството почни уроци (рисуване, пиано, китара, пеене, танци) Трябва ти разнообразие
Ако и това не помогне, просто гледай Осмата миля и се надявам да ти помогне да разбереш някои неща за живота
![]()
"A house is Not a Home", I hate this song.
Is a house really a home when your loved ones are gone?
Няма пълно щастие, нали знаеш ?
И на мене ми се случват такива моменти - много са кофти, но поне при мен знам на какво се дължат !
Иии гледай си живота, бате иии не се товари емоционално !
Пробелмът ти е известен в науката, като "прекалено много свободно време". Вместо да седиш пред монитора прави нещо полезно.
Всеки си има кофти моментите. Просто си напомняй по-често всичките ти прекрасни спомени , настоящи моменти и бъдещи преживявания с всички тези хора , които описа и се усмихни. :]
Космополитън, а?Първоначално написано от iveetyy
![]()
Хах , далече си . xD Не се доближавам до подобно списание. Нещо не си допадаме. xD
Мхм... рядко ти е щастието, бро! Рядко!
хЪх...
пълни глупости са това за свободното време и другите клишета... просто си има такива хора - химия.... (не пробвай никакви наркотици, братле - депресивните хора се пристрастяват веднага)
в човешкия организъм веществата си имат някакъв баланс и някой хора просто са по-тъжни. Пробвай с нещо по-екстремално, което да те поразсъни..... бънджи, някой връх да изкачиш или нещо подобно, ама като цяло тва чувство ще си го носиш цял живот (вземи се научи да слушаш блус)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Moderated by LadyDiПървоначално написано от bratignat
Can It All Be So Simple ?
Повярвай ми не знаеш какво е нещастие !
Greennight и xinfamous да се въздържат от подобни коментари.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако ти сам не видиш щастието си, няма кой да го направи вместо теб. Недей да си мислиш, колко си нещастен, а мисли малко по-положително. Имаш прекрасни взаимоотношения с хората, на които държиш, какво по-хубаво от това? Стига си се чудил какво не ти е наред, а почни да оценяваш това, което имаш и сам ще разбереш всъщност колко си щастлив.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Кви са тия глупости пътища и т.н. вие кво поети ли ще ставате.Пич вкарай малко разнообразие и аз като стоя повече време пред пц-то изведнъж усещам че денят ми е бил "празен" и се садвам.Излизай прави квото ти се прави.Както са казали хората 1 път се живее.
The time's for sobieski
ти си дете индиго! ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
и това мнение прати темата в друга орбитаПървоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Наслаждавайте се на всеки момент,в който сте заедно.
гледай по оптимистично на живота,имаш толкова много неща , от които повечето хора са лишени, усмихни се, радвай се на притежанията , разнообрази сеПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Липсва ти сериозна работа и учене. Сядай си на задника.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тва е от времето
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick