.

Виж резултатите на анкетата: Колко би издържала една такава връзка?

Гласували
64. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Няма да има и месец

10 15,63%
  • 3 месеца

12 18,75%
  • повече от 6 месеца

15 23,44%
  • Може да продължи дълго време,но е "свободна" връзка

27 42,19%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    ...
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Мъжът на мечтите ми учи на 400+ км от града ни. Виждаме се 2- 3 пъти месечно, за по 3- 4 дни. Понякога и повече, зависи.
    Аз мисля, че разстоянието е вид изпитание за връзката ни- ако успеем да го преодолеем, тогава тя наистина има бъдеще.
    Интересното е, че (въпреки че почти постоянно го няма) това е най- истинската ми връзка. Не ми е омръзнал, няма еднообразие, даже не мога да погледна друг мъж...
    Та, мисълта ми е, разстоянието не е особен фактор... само усложнява нещата. Ако двама човека искат да са заедно, то тогава няма какво да им попречи.

ПП: Обичам те, слънце!

аз съм на 15 години влюбена съм в моето момче от година и половина .. на 100 км е от мен не сме заедно но въпреки това моята любов към него е все така чиста и красива не съм си и помислила до га забравям няма и да го забравя още повече като знам че тази година възможността е много голяма да дойде да живее в моя град заради мен тъй като завършва и само трябва да го приемат тук като войниче .. таа ако имаш търпението и наистина желанието и любовта да ги има в големи дози тази връзка би била възможна ноо с много големи мъки по половинката защото наистина липсата се осеща доста ..

От личен опит казвам - НЕ! Най-много 3-4 месеца.. Любовта и търпението трябва да са много големи и от двете страни, за да оцелее една връзка.
    Който се смее над белега , не познава какво е рана .

Град
    Каварна
    Зависи от хората...Например аз съм против..

Но понякога такива връзки се запазват доста дълго0о...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    До преди известно време силно вярвах, че подобни връзки зависят от самите хора и от това колко се обичат... Но уви бях с едно момче 2, през които той повечето време отсъстваше, после се премести да учи в друг град и просто връзката ни съвсем рухна. Няма начин просто, ти продължаваш да живееш живота си, да срещаш нови хора и така нататък и постепенно се отчуждавате. И разделяте в последствие. Просто мисля, че подобни връзки нямат бъдеще.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Едната ми връзка беше за година и половина,а другата за ...пак някъде една година.Зависи от хората и нагласата.

Няма значение дали си от София или Горна Оряховица например . Дори 1 път да сте се видяли пак може да бъдеш наистина влюбен дори . Какфо връзките , аз съм в 201 блок аз в 202 , не са нищо повече от една връзка с разтояние . Обичат ли се двама души едни 200 или 300 , колкото и да са километри няма да им попречат . . !
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Имала съм връзка с момче от друг град и наистина мога да кажа,че това е най-дългата ми връзка.Липсваше ми два пъти повече,отколкото ако ходя с момче от моя град.Вярно си липсвахме повече и ми беше гадно на моменти,но пък сякаш имаше повече тръпка,поне за мен е така.Пък и не се знае - човек може така да срещне голямата си любов.
    ))

А ако смятам нещо различно от отговорите в анкетата,какво правим?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    според мен такава връзка не може да съществува ще дам пример : Преди година ходих с момче от Бургас и то бяхме заедно цяло лято тогава си бяхме само приятели след като си тръгна той ми предложи по skype и уж ходих ме,ама тая връзка продължи 3часа

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Първо, преди всичко зависи изцяло от хората.
    Иначе - не. За мен това не е връзка. Пълна заблуда.

еми аз преди година така бях с едно момиче от бургас (аз съм от варна )
    и накрая аз и казах , че така нищо няма да се получи и по добре д си останбем приятели и секи да си намери друг отколкото да сме гаджета от 120 км. и ако някой я хареса само заради мен тя да си пропусне шанса . А тя сега си има приятел и са щасливи заедно и се радвам много за тях. Поне те са щасливи заедно
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Да, могат да оцелеят според мен, но наистина зависи много от хората и от желанието им да са заедно.Моята връзка е от година и месец виждаме се само Събота и Неделя, трудно ни е понякога но поне не си умръзваме ! :P

Този тип връзки също оцеляват. Зависи само от отношението между партньорите.
    Аз например вече 2 години и повече съм с човек, който е от моя град, но е студент в София. Всеки месец се виждаме за около седмица, а през ваканциите сме всеки ден заедно ( и почти винаги по цял ден ). За две години сме имали и кавги ( то, ако нямаше щеше да е безинтересно ), минали сме и през други проблеми, но независимо от това още се обичаме и да, гадно е, когато го няма, но е хубаво като знам, че когато сме заедно е вълшебно. Обичам го и той ме обича, правим много един за друг и не мисля, че разстоянието ще бъде някога причината (ако въобще има такава), за да се разделим.
    lOve iS in The aIr

Супер фен Аватара на montana6
    Не съдете за това дали такива връзки са възможни само по себе си. Възможна е такава връзка, но е много трудна. Лично аз съм свидетел на такава двойка.

Аз съм съгласна, че такива връзки оцеляват. Аз имам приятел, който е доста далеч от мен през повечето време. Всъщност ние сме цяла компания. Аз и момичето учим в един град и пак се виждаме само през уикенда. Нейния приятел и моя учат в два различни града, различни и от нашия но всеки път когато се видим настъпва един критичен момент на радост.
    А и зависи от хората. Ако се обичат 200 км. няма как да ги разделят. Имаше някой, който беше казал "Истинската любов не изчезва нито с разстоянието, нито с времето". И аз мисля, че е така

могат, разбира се, това зависи изключително и само от хората - от съвестността им и от това, дали наистина са "един за друг" : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си