Здравейте момиче на 13 съм, започвам да се изправям пред голяма дилема, до началото на учебната година, старшно много обичах едно момче, той ме отхвърляше постоянно, а по някои път казваше на приятелите си, че ме харесва..но нищо не се получи.Откъснах се от него с помощта на друго момче на което дадох шанс а то го пропиля.ОТ както забравих онова момче и спрях да ходя по него, стахаме много добри приятели, споделяхме си всичко, той имаше приятелка, както и аз -споделяхме си всичко свързано с тях и си давахме съвети.Връзките ни не провървяха и и се разделихме с половинките си.Сега продължаваме да сме много добри приятели, но започнаха едни закачки от енгова страна, например онзи ден седяхме на една пейка в училище и бифшият ми влезе и аз си завъртях главата и той ми вика кой видя, отогворих му "..." и той поиска да го види отблизо, приближихме се и когато го видя каза "Ама виж аз съм по-хубав от него ".Също така , гледахме едни снимки от телефона ми и аз се облегнах на рамото му и си хванахме ръцете, държахме ги така 2 минути и той ен се отдрпна, мислите ли, че ме харесва? И ако да какда разбера ?