- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам нужда от мнението ви
Здравейте![]()
Малко съм объркана и бих желала да споделите мнението си по моя проблем..Преди около месец правих секс с приятеля ми без презерватив..но той не свърши в мен..нито беше близо до свършване дори..Направихме го в 1вия ден след края на менструацията ми. Изчислих и кога ми е овулацията-около 21-23януари, а тогава беше 16ти.Знам, че е глупаво и че трябва да се ползват презервативи..но не е там въпросът..Та аз още от тогава бях малко притеснена, но гаджето каза, че едва ли е станало нещо..Закъснява ми обаче вече цели 9 дни..преди 3 дни правих тест за бременост и беше отрицателен..дали е възможно да е невалиден, въпреки, че го направих точно както пише в указанията? Вече мина месец от рисковия акт ..
Освен това напоследък ми се събраха доста неща на главата..стреса май ми е в повече..Как мислите? Дали има шанс да съм бременна?![]()
и аз мисля че не си...може да закаснява ако си пила някакви хапчета..
Може да ти закъснява от много неща...
Стрес..
Нерви..
притеснения..
сменяне на държава..т.e.от промяната на климата
ако не се храниш
ако ядеш само боклуци..
НЕ е задължително да си бременна.
Цикълът ти редовен ли e?
Тест се прави 1 седмица след акта,иначе не зачита правилно ... лично и аз се съмнявам да си хванала,има случай,който е възможно да хванеш,но е едно на 1000 сигурно....така,че не се притисняваи на приятелката ми е закъснявало и по 20 дена...но е хубаво след 1 седмица ако НЕ си спокойна да си направиш един тест :P
Love! And may God bless you all !!
не ми е много редовен цикъла, но да ми закъснява с толкова много ми се случва за пръв път от една годинаиначе имам симптоми, че ще ми дойде:гърдите ми са подути и ме боли корема..хапчета не съм пила този месец, но се храня доста нередовно и често с боклуци..
Ще ти дойде не се притеснявай направи си още един тест за всеки случай да си спокойна и сигурна. И винаги с презерватив винаги!!!![]()
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
Да много съм добре,теста няма да зачете дори и яйцеклетката да е оплодена до една седмица ;] !!Първоначално написано от krissy7
по принцип на Sure Check пише, че се прави 14 дни след рисковия полов акт или след 1вия ден от закъснението..
П.С аз го направих 30 дни след рисковия акт и 3-4 дни след закъснението и логично би трябвало да е точен май?
Първоначално написано от Grenade
Щом ти е показал,че няма нищо,довери се..а щом имаш и симптоми не се притеснявай!!
Не се забременява толкова лесно.. пък и не си била в овулация, какво ще се оплоди тогава?! Според не сиРелакс.
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!