.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Имам нужда от мнението ви

Здравейте
    Малко съм объркана и бих желала да споделите мнението си по моя проблем..Преди около месец правих секс с приятеля ми без презерватив..но той не свърши в мен..нито беше близо до свършване дори..Направихме го в 1вия ден след края на менструацията ми. Изчислих и кога ми е овулацията-около 21-23януари, а тогава беше 16ти.Знам, че е глупаво и че трябва да се ползват презервативи..но не е там въпросът..Та аз още от тогава бях малко притеснена, но гаджето каза, че едва ли е станало нещо..Закъснява ми обаче вече цели 9 дни..преди 3 дни правих тест за бременост и беше отрицателен..дали е възможно да е невалиден, въпреки, че го направих точно както пише в указанията? Вече мина месец от рисковия акт ..
    Освен това напоследък ми се събраха доста неща на главата..стреса май ми е в повече..Как мислите? Дали има шанс да съм бременна?

Мисля , че не си.И все пак - направи още един тест.
    Обичам !

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    и аз мисля че не си...може да закаснява ако си пила някакви хапчета..

Град
    София
    Може да ти закъснява от много неща...
    Стрес..
    Нерви..
    притеснения..
    сменяне на държава..т.e.от промяната на климата
    ако не се храниш
    ако ядеш само боклуци..
    НЕ е задължително да си бременна.
    Цикълът ти редовен ли e?

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Тест се прави 1 седмица след акта,иначе не зачита правилно ... лично и аз се съмнявам да си хванала,има случай,който е възможно да хванеш,но е едно на 1000 сигурно....така,че не се притисняваи на приятелката ми е закъснявало и по 20 дена... но е хубаво след 1 седмица ако НЕ си спокойна да си направиш един тест :P
    Love! And may God bless you all !!

не ми е много редовен цикъла, но да ми закъснява с толкова много ми се случва за пръв път от една година иначе имам симптоми, че ще ми дойде:гърдите ми са подути и ме боли корема..хапчета не съм пила този месец, но се храня доста нередовно и често с боклуци..

Ще ти дойде не се притеснявай направи си още един тест за всеки случай да си спокойна и сигурна. И винаги с презерватив винаги!!!
    Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!

Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    Тест се прави 1 седмица след акта,иначе не зачита правилно ...

ти добре ли си ?
    Обичам !

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от krissy7
    Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    Тест се прави 1 седмица след акта,иначе не зачита правилно ...

ти добре ли си ?
    Да много съм добре,теста няма да зачете дори и яйцеклетката да е оплодена до една седмица ;] !!

по принцип на Sure Check пише, че се прави 14 дни след рисковия полов акт или след 1вия ден от закъснението ..
    П.С аз го направих 30 дни след рисковия акт и 3-4 дни след закъснението и логично би трябвало да е точен май?

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от Grenade
    по принцип на Sure Check пише, че се прави 14 дни след рисковия полов акт или след 1вия ден от закъснението ..
    П.С аз го направих 30 дни след рисковия акт и 3-4 дни след закъснението и логично би трябвало да е точен май?

Щом ти е показал,че няма нищо,довери се..а щом имаш и симптоми не се притеснявай !!

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Не се забременява толкова лесно.. пък и не си била в овулация, какво ще се оплоди тогава?! Според не си Релакс.
    And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ако изчисленията ти са верни,щом не си била в овулация,изключено да си бременна.
    По време на овулация фоликулът се пука и се освобождава годна за оплождане яйцеклетка.Щом няма такава ,няма какво да се оплоди.
    Вероятно друг е факторът,на който се дължи това закъснение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си