.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Толкова ми е тежко, гадно, самотно . . .

Ах ... Толкова ми е тежко и гадно, че няма на къде.. Нима истинското приятелство наистина не съществува ? Нима никога няма да мога да намеря свестен човек, с който да споделям и радостите и мъките, с който да си помагаме в трудни ситуации, на който да се доверявам безрезервно... Не братче няма. Все някой те използва, все някои те замества, все някои ти говори зад гърба. Как ми се иска някой ден да срещна такъв приятел, какъвто искам. Не че нямам никакви приятели, напротив имам. Старите си заминаха.. Нови се появиха... Няма ли на този свят някои добър, отзивчив човек, който не те използва за щяло и нещяло.. Приятелите не са резервни кабели,които да захвърлиш в багажника и да вадиш само при спешни случаи. Някои хора обичат големите компании.. Няма лошо и аз ги харесвам, обичам да съм сред хора.. Но все пак се чувствам самотна... Започвам все повече и повече да се отчайвам ... Плаче ми се. . .

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    и на мен, и на мен...
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Guest

Re: Толкова ми е тежко, гадно, самотно . . .

Цитирай Първоначално написано от HoBoJIyHuE
    . Все някой те използва, все някои те замества, все някои ти говори зад гърба .
    Ти не си ли разбрала още,че приятели вече няма!!
    ..и всеки при възможност ще използва някой! И никой нищо не го интересува

.Плаче ми се..
    Не плачи......ще ти стане по добре но временно научи се да не те интересува нищо и бъди като другите :P

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Мдаа и аз се чудя как да се спасявам ... много е шибано да няма с кой да споделиш каквото и да било

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Такъв е живота. Като не ти харесва - самоубий се.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    +10!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Прекалено си черногледа. Истински приятели има.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Такава е темата. Като не ти харесва - не пиши.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Има приятели. Просто в момента ти самата си в търсене на такива. Докато намериш точния човек , ще минеш през различни провали с приятелите. Но се научи ти самата да си бъдеш най-добър приятел. Защото не винаги приятелите ще те разберат. А защо собствената ти майка не ти е приятелка. Споделяй с нея като с много добър приятел, тя със сигурност няма да те предаде. И не се доверявай на никой напълно без да си сигурна. Ще намериш и ти точните приятели , не се отчайвай! Мисли по-позитивно и горе главата. Не позволявай на разни "приятели" да ти скапват настроението и живота.. : )

Супер фен
    И на мен ми прави впечатление нещо подобно, че човек с времето се променя. Като се замислиш преди 2-3 години как е било и сега как е откриваш големи разлики, сякаш не е той вече, променил се е. Това важи за всички хора, за жалост и за приятелите.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Моето мнение ,е че няма истински приятели.
    Много хора бъркат познатите или хората ,с които движат,с приятели.
    Огромна грешка.Това значи да живееш в една илюзия,смятайки ,че имаш приятели,а един ден ,когато не ти обърнат внимание,страдаш и ти е тежко.Да излизаш с ''приятели'' на кафе или разходка или да движиш с тях,не значи че са ти приятели.Те са просто компания.
    Истината е ,че когато извикаш тези хора на купон,събиране,гощавка,те на минутата ще дойдат да си угодят на червата и да се напият,обаче когато си болен или имаш проблем,едва ли някой от тях би дошъл на минутата да те пита как си и как да помогне.Всъщност съмнявам се,че изобщо ще дойде такъв човек.И точно в тези моменти човек разбира,че няма приятели,че повечето си служат с лицемерие,за да изкопчат нещо от теб(било то в материално отношение или някоя нова клюка).
    Аз лично разчитам само на приятеля си,защото той е винаги до мен,когато ми е било тежко.В приятелството отдавна вече не вярвам.
    Имам компания ,с която движа,но си имам едно на ум,че това не са хора на които мога да разчитам.

Град
    София
    KiFlOo,има истински приятели.Това,че ти нямаш,незначи,че няма.
    Авторке,както казах и на кифлата,и на теб ти казвам,истински приятели има.Свестни хора ИМА.Просто можеби не търсиш на правилното място.
    Смени компанията,обкръжението си ,ако се наложи.

^^^ Съгласна съм с тебе. Аз в старото даскало си имах една фр на която разчитам и до сега, ама в новото даскало всички са срещу мен, само ако им трябва нещо от мен тогава ме тарсят и добре че приятеля ми е до мен постоянно, за да ме подкрепя.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Стига Здрач.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Има, споко. Все някога ще намериш.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Честито,първото ти голямо разочарование в живота!И то си е така,няма приятели,има само интереси!

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Стига Здрач.
    Какъв Здрач те гони тебе... ? Какво общо има Здрач с темата !? Ей, задържайте си глупавите коментари за себе си. Ако имаш нещо относно самата тема да напишеш, го напиши. Тя е сериозна! Ти като нямаш такива проблеми, евала ти ! Здрач няма нищо общо с това. Смешник, такъв !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и аз съм така..
    диагнозата ми е "лека форма на депресия" хм..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на qsiii
    В същото положение съм и още не мога да повярвам, как хората които ги познаваш цял живот всичките могат да те зарежат и само когато имат нужда от теб да те викнат да излезете...
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    най-най-най гадно е когато държиш на някого, а на него си му безразличен. Гледаш как групичката се забавлява отстрани и си мислиш за миналите мигове когато ти си била част от това и стига с това "няма истински приятели" и аз в тежки мигове си го мисля но определено не е така. Т'ва че съдбата ни среща с няк'ви лицемерни боклуци не значи, че истинското приятелство не съществува дори има логика бе хора, не виждате ли родителите си. Те всъщност имат истински приятели - поне 20 годишно приятелство.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Истински приятели има.Не си ги открила просто.Не плачи.Не си заслужава да ревеш за хора,които използват другите.Запомни горчивия си опит и продължи нататък.Това е единственото,което можеш да направиш.

Повече от фен Аватара на qsiii
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    най-най-най гадно е когато държиш на някого, а на него си му безразличен. Гледаш как групичката се забавлява отстрани и си мислиш за миналите мигове когато ти си била част от това и стига с това "няма истински приятели" и аз в тежки мигове си го мисля но определено не е така. Т'ва че съдбата ни среща с няк'ви лицемерни боклуци не значи, че истинското приятелство не съществува дори има логика бе хора, не виждате ли родителите си. Те всъщност имат истински приятели - поне 20 годишно приятелство.
    като се замисля наистина си права
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Прекалено си черногледа. Истински приятели има.

+1 ! Ще намериш сродна душа все някой ден ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Стига Здрач.
    Какъв Здрач те гони тебе... ? Какво общо има Здрач с темата !? Ей, задържайте си глупавите коментари за себе си. Ако имаш нещо относно самата тема да напишеш, го напиши. Тя е сериозна! Ти като нямаш такива проблеми, евала ти ! Здрач няма нищо общо с това. Смешник, такъв !
    Пунктуационните ти грешки и лошият подбор на развлекателна литература са единственото сериозно нещо в темата
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

На всеки му минават такива мисли през главата в даден момент Спокойно и това ще мине

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си