- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спомени от детството ви!
Здравейте, тук може да пишете любимите ви филми и анимации от детството ви! (:
Барбароните![]()
Ed, Edd & Eddy![]()
И Courage.. :PПървоначално написано от krasiveli
Can't get you outta my mind ♡
Алф xD
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Tom & Jerry ми е безспорен фаворит !
Едит: Даже още си го гледам![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
аз помня само ну погоди, стар съм
а и любимото ми беше в неделя по канал 1 - часът на дисни - чип и дейл или балу!
И Гумените мечоци!Първоначално написано от assd
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
е тва е майна, ся вече няма такива детски филмчета.Първоначално написано от LadyDi
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Новинарска емисия "Время", вестник "Работническо дело", Кореком, манифестациите etc.
![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
спомням си Телетъбис, Риск печели риск губи с Къци Вапцаров, Хъшове и още много много неща, ако можех да върна времето назад, бих го направила![]()
![]()
![]()
тогава какви безгрижни времена бяха, всяка вечер се събирахме много деца да играем на улицата, а сега само предатели срещам в живота си
![]()
том и джери
и въпреки че съм малка съм израснала с ну погоди и мики маус на касетки
аххх и 101 далматинци......
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Ей да бе, това беше лудо детскоПървоначално написано от bulgarche
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
съмрфовете
улица сезам (елмо)
уди кълвача![]()
Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.
Спец поздрав от CaseyJones, хъхъхъ...
активизъм/превенция; писане; музика
^ Хахахахахах, БРУТАЛНО.![]()
Обсъдете го на живо, ако наистина си любопитен.
активизъм/превенция; писане; музика
Аз ще си я постна във фейсбоклука, дано не се сърдите.
Аз даже ни спомням как му беше точно името, ама беше за тайнствените златни градове... търсеха ги там...
Иначе обожавах и едно чешко игрално, което май почти никой освен мен не е гледал... "Каченка и ах,тези призраци"... Също едно с едни кукли... имаше един мишок дето казваше "гадост и зараза". А, да, и "Пръстенът на дракона". Все такива странни и непопулярни.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Като малка много обичах да гледам Телетъбис, Приказки за физиката/астрономията, Courage, Том и Джери... Тези анимации си бяха класически за мен. Може би точно от Cartoon Network съм се научила да говоря английски език. Тоест това е допринесло в повечето случаи... Обичах да гледам и частите на "Пещерата на златната роза" a.k.a. Fantagiro/Фантагиро. Така и никога не показаха последната част по Diema ии понеже едно момиче също го беше гледало (много по-голямо от мен), я питах как завършва филма... Тя не ми отговори, а само ми каза, че някога пак ще ги гледам и ще разбера.Доколко това, което ми каза е истина или лъжа, не знам... Но знаеше за целия филм и всичко случващо се в него. Но аз бях малка и така или иначе сигурно ме е излъгала... И все пак надеждата умира последна.
Пак трябва да се навия да го гледам.
За други филми и сериали не се сещам в момента.
и аз гледах винаги том и джерии още го гледам като го фана някъде
![]()
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
Сега като започна да ги изброявам ...![]()
Най-много обичах да гледам Цар Лъв. Спящата красавица я гледах до частта с вретеното, адски много ме беше страхСнежанка ми се струваше проста, Красавицата и Звяра много ми харесва.
Том и Джери зяпах заедно с дядо ми, едва ли има серия, която да не съм изгледалаEd, Edd and Eddy ги следях всеки ден, въпреки че CN беше на английски и нищо не разбирах
![]()
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()