.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Момичета какво Не

Харесвате в едно момче

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Mанията за величие,че може да има всички момичета,че той е НАЙ в всяко отношение.Когато си мисли,че винаги е прав и не приема мнението на другия.

anonymous708973
    Guest
    Има много хубава и подробна тема.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Темата какво НЕ харесвате в едно момче

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Mанията за величие,че може да има всички момичета,че той е НАЙ в всяко отношение.Когато си мисли,че винаги е прав и не приема мнението на другия.
    съгласна 1+

какво не харесват ли? няма да си ''готин'' ако не пушиш,пиеш,друсаш не не си футболист ии ако си спокоен човек, с други думи трябва да си някъв отворко 50 кила релеф, с готина прическа ....Изобщо не е нужно да оспорвате коментара ми 'щото няма да излезете прави

Мега фен
    Град
    Earth...
    Няма да те харесат ако не носиш розовку или светло синичко

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от justsomeone
    какво не харесват ли? няма да си ''готин'' ако не пушиш,пиеш,друсаш не не си футболист ии ако си спокоен човек, с други думи трябва да си някъв отворко 50 кила релеф, с готина прическа ....Изобщо не е нужно да оспорвате коментара ми 'щото няма да излезете прави
    А ще те харесват ли ако си 130 кила балон, с коса като кошница, миришещ, facebook живеещ плъх?? По 15 часа на компютъра, аре малко да пораснете и да разберете, че живота не е в Counter Strike и WoW, а е навън, извън игрите, сайтовете и прочие..
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Освен манията за величие и не приемането на чуждо мнение и критика, не харесвам и момчета, които са прекалено обсебващи. Ревността е хубаво нещо, когато е в нормални количества и с повод, но да ме следи нон-стоп и да ми държи сметка с кого съм се виждала и говорила... Дразни ме също и, че доста момчета поставят всички момичета под общ знаменател. Не че и някои момичета не го правят, но за мен това е страшно глупаво. Всеки човек е различен и това, че някой си е постъпил еди как си не значи определено, че всички правят така.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Цитирай Първоначално написано от justsomeone
    А ще те харесват ли ако си 130 кила балон, с коса като кошница, миришещ, facebook живеещ плъх?? По 15 часа на компютъра, аре малко да пораснете и да разберете, че живота не е в Counter Strike и WoW, а е навън, извън игрите, сайтовете и прочие..
    130 кила? и да видя момиче с такъв балон трудно ще повярвам, за игрите да не говорим... някой са пристрастени ,други не.. но тези игри нямат нищо общо ,всеки може да се ограничава не е нужно да повтарям коментара си, но вече не е модерно ако не се дрогираш,пушиш,пиеш и тем подобни простотий

anonymous708973
    Guest
    Ако тръгна да пиша в тая тема, някой да ме срита, защото последният път един куп комплексирани мъжлета ми се нахвърлиха отгоре.
    А в другата тема някви кифли ми обясняваха как съм под тях.

Та, наистина има такава тема - поне 11 страници беше. И не, не харесваме лигави момченца с вдигнати косички и розови тенисчици.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

А в другата тема някви кифли ми обясняваха как съм под тях.
    Тя е една и неповторима и всички са под нея ХхКиФлАХх
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Най-много мразя това да се прави на велик и интересен, с огромното самочувствие ... ужас направо.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

мразя да е самовлюбен и прекалено голям инат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си