- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос !!
Ами.. искам да ви попитам 2 неща.. От няколко месеца ме боли долу ниско корема от дясната страна.. и искам да попитам дали може да е апендицит.. и ако наистина се окаже, че е апендицит при изследвания може ли лекарите да ме попитат дали съм детсвена.. смисал такъв нали там за упойката съм чувала, че е от значение дали си детствен или не.. И ако може без убидии)
Ако ти бият упойката вътре в путката да
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Може и да е яйчник!И да те попитат дали си девствена,дори да не е така,няма да кажат на родителите ти,ако това те притеснява.
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Кажи на вашите , че ти разцепват малкото п**е от секс и няма да имаш проблеми. ( както би казал един съученик )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще те питат задължително. Ако не си девствена, ще те прегледат на магарето, за да изключат проблем с половата система.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Изследванията, които ще ти правят са - кръв, урина и преглед на ехограф. При мен лично пропуснаха последното. Дали си девствена или не това не ги засяга в този случай. Както по-горе казах... Единствено кръв, урина и може би ехограф.
![]()
Съвсем сигурна съм, че не е апендицит.
Боли най-много седмица и след тва се стига до операция. Няма да те питат дали си девствена.. Апендикса (апендицит-а) е израстък на черво.. къде си тръгнала за полова система.. Отиди на лекар.
Тва за операцията и периода го знам, защото съм оперирана от такова чудо, а и доктори са ми го казвали..![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Има едно понятие- диференциална диагноза му казват. За капак апендиксът и десния яйчник са горе-долу в един район.Първоначално написано от Adynamia
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+1Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Като откача, откачам!
Ние няма от къде да знаем...Затова отиди на лекар, той най-до0бре ще знае![]()