- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Отслабване
Значи на 12 години съм ! 153 см , 62 кг . Направо ми тежи.
Кажете какви упражнения по колко серий и така нататъка . Аз правя коремни преси и дигам гири по 3.5 кг . Но искам вкъщи да си ги правя ;дд . Тренирам плуване (1 година и половина) и Кик-бокс (6 години) . Моля помагайте ! Похапвам много !!!
Кажете и какво да ям и т.н.
![]()
xDDDDD спри да ядеш ве![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Спрял съм сега много малко ям от 3-4 седмици няма никакъв ефект казвайте повече ;дддПървоначално написано от awerw
еми тичай ама сега не е удобно време да се свалят кгскачай, клякай такиа неща
ти си поече кила и от мене е
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Сега не е удобно за тичане , но клякам , правя коремни , скачам сичко от до ;ддд И мисля от утре да се хвана здраватаПървоначално написано от awerw
![]()
Щом си на 12 просто ограничи колкото е възможно junk foods..Ходи да тичаш!Щом тренираш плуване и кик бокс трябва да се потиш здраво,че и с плуването се правят добри плочки,а ти 1.53 62 kg,мисля,че и тренировките ти трябва да куцат.
Не ми куцат , но просто ми тежи деа ;дддПървоначално написано от DownloadVirus
Правилно мислиш! В една моя тренировка по кикбокс се изгарят доста калории, 10-12 белтъка ги нямам за нищо...Първоначално написано от DownloadVirus
Като цяло ако фактора джънк го няма сичко трябва да бъде ок, още повече на 12!
1.Не яж "Junk Foods" както казаха по-горе
2.Яж когато си гладен и яж толко да се НАЯДЕШ НЕ ПОВЕЧЕ
3. Избягвай хранене след 17-18 часа
4. Не пий газирано (тфа прай тумбак) или по точно не се наливай
5.Тичане
6.С коремни преси няма да спаднеш тфа само придава релеф/мускулна маса (стяга корема) ся отслабваш ма мн малко така че повече действай над 5
7.Спортувай а не стой пред ПЦ
8.Не яж "рупанки"
Предлагам ти да не отслабваш на тази възраст защото ако искаш да си някоя "клъоща" ще си останеш съшата височина
точно с тва ядене или по-точно неядене след 6 няма да направи нищо!
Моето, а както и на многоо хора е точно преди лягане и все пак не надебелявам! Работата е и какво се яде! Само с моркови и зеле не става![]()
+1Първоначално написано от fatrat
Вероятно момчето не е добре запознато щом вика след 17.00-18.00 чува от баба и от дядо и това е.Яж до 1 час преди сън но зависи какво!Смисъл ако 1 час преди да легнеш изядеш 200 грама сирене добре,но ако издеш един дюнер е зле.
Не е ли по добре да яде извараПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Просто давам пример.На 12 години го остай да яде кото са му направили там.Само,че да не е отвън и да избягва пърженото и газираното.Ся няма да му даваме тука съвети за хранителен режим на 12 години..
Все пак ако те интересува с моите тренировки дето са изтощителни,но няма кикбокс и плуване,а сега е 20:30 и ям една чиния телешко с ориз след 40 мин ще ям 2-3 препечени филии с масло и после 60-70 грама фъстъци и 30 мин преди да легна ще си пия протеина с мляко (чист протеин + мляко = казеин) и това ям 4 пъти за 3 часа и искам да кача маса а знаеш ли колко кила съм ? 77 kg и 1.82 висок трябват ми спешно 7-8 кила и се опитвам да ги кача от 3-4 месеца.Така,че прави изводи.
Идвам на помощПървоначално написано от DownloadVirus
Земи яж паржоли и пий газирано на екс и си готов ;дд
Зависи от пържолите..Аз не понасям тлъсто месо,ако хапна месо колкото и малко тлъсто да има ми идва да повърна,тоест едно такова ми се повдига..
Казвам ти каква трябва да ти е логиката.Не е въпрос в колко часа въпроса е какво ядеш.Дадох ти примера със сиренето и дюнера.
Още нещо към автора на темата.Това за пържолите и газираното,тоест по твойта логика да качвам кила с боклуци (въпреки , че пържолите не са боклуци) не е правилна,защото по този начин ще си набавя само излишни мазнини,прави лошо,не добро,по просто не мога да го обясня.
Влезте в час бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Та човека е на 12 бе ... ако сега не яде, то кога ?????
Единственото нещо, което трябва да ограничи е хляба и газираното ...
Иии да увеличи спорта ! Тепърва се изгражда организма му и ще расте, как мислите, че ще стане това без храна и енергия![]()
и къде видя без храна господин многознайко? БЕЗ ДЖЪНК ФУУД! И МНОГО ЯСНО ,че за да се отслабва трябва да е на ОКБ независимо дали е на 4 на 12 или на 50 години!
Не е задължително.На 12 години е все пак,нека да яде квото му готвят и да обърне голямо внимание на тренировките...
Всеки с вкуса си. Аз обожавам тлъсто месо.Първоначално написано от fatrat
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
А според мен е до ген,няма как на 12 години да си с такова отношение...
На 12 години си,яж каквото ти харесва,но да тренираш кик бокс и плуване и да няма ефект.. значи,че наистина ти куцат тренировките.. ако наистина въобще тренираш де нещо де..
Тренирам . Не съм бърз , по бавничък съм . Обаче удара ми е доста силен .Първоначално написано от NqmamName
![]()
Просто сутрин добави едно бягане на гладно !
Всеки ден бягай по 2 км за рекорд, т.е ако днес си ги избягал за 10 мин, утре пробвай за 9 и половина ! Дукато не започнеш да достигаш своя максимум, щом го достигнеш -> пускаш се на 3 км и пак така
>> Дукато се усетиш ще станеш доста добре оформена пръчка :Р