.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Фен Аватара на peychev
    Град
    Плевен

Отслабване

Значи на 12 години съм ! 153 см , 62 кг . Направо ми тежи .
    Кажете какви упражнения по колко серий и така нататъка . Аз правя коремни преси и дигам гири по 3.5 кг . Но искам вкъщи да си ги правя ;дд . Тренирам плуване (1 година и половина) и Кик-бокс (6 години) . Моля помагайте ! Похапвам много !!!
    Кажете и какво да ям и т.н.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    xDDDDD спри да ядеш ве
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Фен Аватара на peychev
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    xDDDDD спри да ядеш ве
    Спрял съм сега много малко ям от 3-4 седмици няма никакъв ефект казвайте повече ;ддд

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    еми тичай ама сега не е удобно време да се свалят кг скачай, клякай такиа неща ти си поече кила и от мене е
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Фен Аватара на peychev
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    еми тичай ама сега не е удобно време да се свалят кг скачай, клякай такиа неща ти си поече кила и от мене е
    Сега не е удобно за тичане , но клякам , правя коремни , скачам сичко от до ;ддд И мисля от утре да се хвана здравата

Мега фен
    Щом си на 12 просто ограничи колкото е възможно junk foods..Ходи да тичаш!Щом тренираш плуване и кик бокс трябва да се потиш здраво,че и с плуването се правят добри плочки,а ти 1.53 62 kg,мисля,че и тренировките ти трябва да куцат.

Фен Аватара на peychev
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Щом си на 12 просто ограничи колкото е възможно junk foods..Ходи да тичаш!Щом тренираш плуване и кик бокс трябва да се потиш здраво,че и с плуването се правят добри плочки,а ти 1.53 62 kg,мисля,че и тренировките ти трябва да куцат.
    Не ми куцат , но просто ми тежи деа ;ддд

Супер фен Аватара на fatrat
    Правилно мислиш! В една моя тренировка по кикбокс се изгарят доста калории, 10-12 белтъка ги нямам за нищо...
    Като цяло ако фактора джънк го няма сичко трябва да бъде ок, още повече на 12!

1.Не яж "Junk Foods" както казаха по-горе
    2.Яж когато си гладен и яж толко да се НАЯДЕШ НЕ ПОВЕЧЕ
    3. Избягвай хранене след 17-18 часа
    4. Не пий газирано (тфа прай тумбак) или по точно не се наливай
    5.Тичане
    6.С коремни преси няма да спаднеш тфа само придава релеф/мускулна маса (стяга корема) ся отслабваш ма мн малко така че повече действай над 5
    7.Спортувай а не стой пред ПЦ
    8.Не яж "рупанки"

Предлагам ти да не отслабваш на тази възраст защото ако искаш да си някоя "клъоща" ще си останеш съшата височина

точно с тва ядене или по-точно неядене след 6 няма да направи нищо!
    Моето, а както и на многоо хора е точно преди лягане и все пак не надебелявам! Работата е и какво се яде! Само с моркови и зеле не става

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Моето, а както и на многоо хора е точно преди лягане и все пак не надебелявам! Работата е и какво се яде! Само с моркови и зеле не става
    +1

Вероятно момчето не е добре запознато щом вика след 17.00-18.00 чува от баба и от дядо и това е.Яж до 1 час преди сън но зависи какво!Смисъл ако 1 час преди да легнеш изядеш 200 грама сирене добре,но ако издеш един дюнер е зле.

+1

Вероятно момчето не е добре запознато щом вика след 17.00-18.00 чува от баба и от дядо и това е.Яж до 1 час преди сън но зависи какво!Смисъл ако 1 час преди да легнеш изядеш 200 грама сирене добре,но ако издеш един дюнер е зле.
    Не е ли по добре да яде извара

Мега фен
    Просто давам пример.На 12 години го остай да яде кото са му направили там.Само,че да не е отвън и да избягва пърженото и газираното.Ся няма да му даваме тука съвети за хранителен режим на 12 години..

Все пак ако те интересува с моите тренировки дето са изтощителни,но няма кикбокс и плуване,а сега е 20:30 и ям една чиния телешко с ориз след 40 мин ще ям 2-3 препечени филии с масло и после 60-70 грама фъстъци и 30 мин преди да легна ще си пия протеина с мляко (чист протеин + мляко = казеин) и това ям 4 пъти за 3 часа и искам да кача маса а знаеш ли колко кила съм ? 77 kg и 1.82 висок трябват ми спешно 7-8 кила и се опитвам да ги кача от 3-4 месеца.Така,че прави изводи.

Фен Аватара на peychev
    Град
    Плевен
    Просто давам пример.На 12 години го остай да яде кото са му направили там.Само,че да не е отвън и да избягва пърженото и газираното.Ся няма да му даваме тука съвети за хранителен режим на 12 години..

Все пак ако те интересува с моите тренировки дето са изтощителни,но няма кикбокс и плуване,а сега е 20:30 и ям една чиния телешко с ориз след 40 мин ще ям 2-3 препечени филии с масло и после 60-70 грама фъстъци и 30 мин преди да легна ще си пия протеина с мляко (чист протеин + мляко = казеин) и това ям 4 пъти за 3 часа и искам да кача маса а знаеш ли колко кила съм ? 77 kg и 1.82 висок трябват ми спешно 7-8 кила и се опитвам да ги кача от 3-4 месеца.Така,че прави изводи.
    Идвам на помощ Земи яж паржоли и пий газирано на екс и си готов ;дд

Мега фен
    Зависи от пържолите..Аз не понасям тлъсто месо,ако хапна месо колкото и малко тлъсто да има ми идва да повърна,тоест едно такова ми се повдига..

Казвам ти каква трябва да ти е логиката.Не е въпрос в колко часа въпроса е какво ядеш.Дадох ти примера със сиренето и дюнера.

Е то оставя и да понасяш тлъсто месо :Д

Мега фен
    Още нещо към автора на темата.Това за пържолите и газираното,тоест по твойта логика да качвам кила с боклуци (въпреки , че пържолите не са боклуци) не е правилна,защото по този начин ще си набавя само излишни мазнини,прави лошо,не добро,по просто не мога да го обясня.

Влезте в час бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Та човека е на 12 бе ... ако сега не яде, то кога ?????
    Единственото нещо, което трябва да ограничи е хляба и газираното ...
    Иии да увеличи спорта ! Тепърва се изгражда организма му и ще расте, как мислите, че ще стане това без храна и енергия

и къде видя без храна господин многознайко? БЕЗ ДЖЪНК ФУУД! И МНОГО ЯСНО ,че за да се отслабва трябва да е на ОКБ независимо дали е на 4 на 12 или на 50 години!

Мега фен
    Не е задължително.На 12 години е все пак,нека да яде квото му готвят и да обърне голямо внимание на тренировките...

Е то оставя и да понасяш тлъсто месо :Д
    Всеки с вкуса си. Аз обожавам тлъсто месо.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    А според мен е до ген,няма как на 12 години да си с такова отношение...

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    На 12 години си,яж каквото ти харесва,но да тренираш кик бокс и плуване и да няма ефект.. значи,че наистина ти куцат тренировките.. ако наистина въобще тренираш де нещо де..

Фен Аватара на peychev
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от NqmamName
    На 12 години си,яж каквото ти харесва,но да тренираш кик бокс и плуване и да няма ефект.. значи,че наистина ти куцат тренировките.. ако наистина въобще тренираш де нещо де..
    Тренирам . Не съм бърз , по бавничък съм . Обаче удара ми е доста силен .

Просто сутрин добави едно бягане на гладно !
    Всеки ден бягай по 2 км за рекорд, т.е ако днес си ги избягал за 10 мин, утре пробвай за 9 и половина ! Дукато не започнеш да достигаш своя максимум, щом го достигнеш -> пускаш се на 3 км и пак така
    >> Дукато се усетиш ще станеш доста добре оформена пръчка :Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си