- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да открия любовта
Отчаяла съм се съвсем....На 18 съм и не съм имала приятел.Имало е желаещи,но на мен не са ми харесвали и обратно.Чувствам адската празнота... Но аз търся мн сериозна връзка,а не нещо за 1 месец.Но в моя град никое момче не ми допада или поне не съм срещнала такова.Есента ще съм в друг град... Офффф нз и аз защо я правя тази тема,отчаяна съм и ми трябва съвет.
![]()
![]()
![]()
След като ще ходиш в друг град с сигурност ще си намериш някого.Не се отчайвай,те първа живота ти започва.
И като цяло съм супер нещастна...Не откривам нищо хубаво,ама нищо в живота си и от мноооооого много отдавна не съм била щастлива..Нз какво да правя...![]()
Била нещастна,че си нямала гадже...
Ами децата дето си нямат родители?
Те да не са по-добре от тебе случайно?
А и щом отиваш в нов град,там ще срещнеш нови хора.
Ще се запознаеш с нови момчета.
Все ще намериш някой.
Но помисли като го срещнеш до колко си готова да го задържиш,(включвам компромиситеи)най-вече.А не при първата трудност и спънка да се откажеш.3ащото,щом искаш сериозна връзка и от теб се изискват много неща.
Кой град?![]()
В човешката натура е това винаги да е нещастен и недоволен.
за всеки влак си има пътници ...не се притеснявай
Hostis Honori Invidia
Е чак в цял Пловдид да няма един загрижен за бъдещето си човек...
Е,то сигурно има,ама аз не мога да го отkрия..Не може някакъв непознат да ми хареса и да отида и да му кажа-здравей,искам да сме приятели..
запиши се на нещо,излизай повече,ходи на дискотеки/кръчми-там има много запознанства.Говори си с хората все ще намериш човек с който да се обичате взаймно![]()
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Е ти сега последни искаш да сте приятели или искаш "да намериш любовта"Първоначално написано от Sweet_Play_F
Е,то за да срещна любовта нали първо трябва да се запознаем...Аз имах в предвид че от познатите ми няма подходящи.
споко, аз ще запълня всяка твоя празнота![]()
май имаме подобен проблем.... но аз вече и не търся. може би няма как да намериш нещо, щом не си наясно със себе си първо
someone else...
Момичета, отговорът най-често се крие в снимката.
Тру стори.
Може би си си изградила някакъв образ на перфектното за теб момче : )) и чакаш да се появи. Мм може би за това не си харесвала "желаещите" ..
не знам може и да греша, обаче като спреш да си представяш перфектния веднага можеш да откриеш някой с който искаш да сиПри мен стана
![]()
E и аз съм така напоследък. Какво да се прави,всеки има такъв период през който си мисли - леле аз нямам приятел,няма къде да го срещна,само за мен няма и т.н .. В крайна сметка щом заминаваш в друг град пред теб се откриват много възможности включително и момчета![]()
И аз съм от Плд![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
3а да срещнеш някой си има времет и мястото.Първоначално написано от Sweet_Play_F
Не бързай.
ТО ще си дойде само..
КъсметлиикаЗа киу ти е тъз лууубоффф бе майна. тиз гаднууу нещуууу.
ПС: За да си намериш приятел трябва да си свалиш летвата малко така, че ако не си от най-красивите ще ти е труднуууууууу![]()
Лелее много си ограничен,ако смяташ че всичко опира до външния вид.Да,естествено,че е важен.Аз за себе си ще е много тъпо да ви казвам- хубава ли съм или грозна... не мога сама да определя,а и всеки има различен критерий за красота.За мен не съм нито от най-красивите (не мисля че е и необходимо,тъй като за красиви се смятат кифли..),нито съм грозна.Не знам защо изобщо намесваме красотата... Аз съм виждала и грозни момичета с красиви приятели,сигурно са красиви отвътре или вижданията на приятелят им за красиво е различен ..И си мисля,че момчетата в днешно време на тази възраст си търсят някоя по-лесна...Първоначално написано от w0sh
![]()
Sweet_Play_F
Не му се връзвай на wosh.
Той си е такъв.
Злобен,груб и ограничен.
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Или просто е проницателен.![]()
Още една ограничена май.. Да не би да си ме виждала,та реши,че е проницателен. Проблемът не винаги е във външността.Аз казах,че желаещи има.Пък знам ли,може и да съм най-грозната на света..Точно това е голям проблем,че хората мислят само за външността и за нищо друго... Е,ми аз няма да тръгна с някой,само защото е красив ако ще и Брад Пит да е...Изисква се съвкупност от качества..Много хора си мислят,че само че са красиви е достатъчно.Първоначално написано от nymphadora
Хората се комплексират от своите недостатъци.
И почват да нападат другите,зада се защитят по някакъв от очакваните нападки на другите.В хората има много злоба.До като не го проумеят няма да се оправят нещата.