.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    От написаното до тук оставам с впечатлението, че ти очакваш "любовта" да ти падне от някъде, или да се спънеш в нея, или да ти почука на вратата.

Като никой не от познатите ти не те интересува - запознай се с нови хора. Смени обкръжението.
    И не гледай на всяко ново момче като на потенциално гадже. Не бързай да ги претегляш с "този става, този не". Дай си време да опознаеш хората и дай шанс на хората да те опознаят. Когато някой ти допадне, но не показва интерес към теб - провокирай интереса му. Даже да не се получи ще знаеш, че си опитала и ще натрупаш опит за следващия път.

И не забравяй, че перфектни хора няма. Ако търсиш "идеалния" няма да го намериш никога.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Sweet_Play_F
    Не му се връзвай на wosh.
    Той си е такъв.
    Злобен,груб и ограничен.

Или просто е проницателен.
    .

Нямам намерение да изписвам тонове обяснения в отчаяна защита срещу наивното ви мислене.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Sweet_Play_F
    Той си е такъв.
    Злобен,груб и ограничен.

.

Нямам намерение да изписвам тонове обяснения в отчаяна защита срещу наивното ви мислене.
    Ееее,обясни защо сме наивни...Защото мисля че не е важна само външността?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Сега ще изведа две неща, които ми направиха впечатление.

1-во. Изключително бързаш да ме сложиш в някаква графа. Как очакваш да опознаеш и да се приятелиш с хора, когато ти дори не си разбрала позицията им, преди да я осъдиш.

2-ро. Наивно е мисленето, че всеки разсъждава като нас. Аз не твърдя кой е хубав и кой не е, нито осъждам хората за това (освен дебелите хора), но много други го правят. Ти нямаш гаранция за това, че нещо в теб не отблъсква околните. Нямаш гаранция, че те не са повърхностни до някаква степен.
    И е супер лъжливо, че външният вид не подтиква хората да общуват с околните. Ако някой е дебел и пъпчив доста рядко ще извади късмета да си намери приятелка пък ако ще да е Майка Тереза на характер.

Точка.

Пак се обяснявам супер дълго. Трябва да запазя и нещо мистериозно около себе си.

и last.fm-ец

Хахахха,аз не съм дебела и пъпчива..съжалявам ако звуча като такава .Съгласна съм,че е важен външният вид.Ама за мен е важно да не е грозен в някаква крайност,но може да има някакви недостатъци.Кой няма?Ако има човек,който изглежда перфектно и има идеален характер,нека се обади..И аз все харесвам плейбойчета,които са супер красиви,ама характера им куца.Един,който харесвах като външност се разсърдил на приятелката си,че не му пуснала втората седмица... А това мнение,че чакам любовта да дойде сама..като се замисля наистина е така...

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Sweet_Play_F
    Той си е такъв.
    Злобен,груб и ограничен.

Ееее,обясни защо сме наивни...Защото мисля че не е важна само външността?
    ъЪъ самият факт, че мнението му ви провокира по някакъв начин не говори ли достатъчно? Тоест, к'вито и романи да пишете, той е прав. И вие го знаете, ама ви е яд, мейби. Тоест имам си една на ум, ама съм сигурна, че пак някой много компетентен ще започне да спори с мен . Може само да се съгласите с това, колкото и да е жалко си е факт. Пък тези, които не са такива са единици- вероятно вече заети.

Авторке, как е по-лесно да вземеш монетата под един голям камък?
    С голи ръце или някой дървен прът? (: Едва ли ще ме разбереш, но пробвай.
    Абе престанете да ми казвате,че съм грозна,без да сте ме виждали.. Не е задължително да е там проблема.А му се връзвам на мнението,защото аз по принцип приемам ВСИЧКО навътре,дори и да ми звучи абсурдно.И нямаше да казвам това,но пратих снимки на едно момче от форума и той се учуди,че аз съм самотна и съм пуснала тази тема.Еми явно не е външността проблема.. Разбирам ви и аз бих си представяла някой отвратителен сигурно..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Гузен негонен бяга.

Дали ще дискриминираш хората според външен вид или според презумция за характера им е едно и също.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на N1ksun
    Голям философ излезе ти бе. Ходи излез малко да те духне вятъра че ще ти прегрее гравата .

Супер нещастна? ЗА това, че нямаш гадже? Оле боже Такива гадости се случват по света... Трябва да си щастлива затова, че си здрава, имаш приятели, родители, не си лишена от нищо... а ти ми казваш, че си нещастна, защото нямаш гадже? Започни да виждаш малките неща в живота... сериозно... за гаджето има време... има мноооооогоо време!!!
    Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!

и аз съм по същият начин! и моят съвет е да не търсиш любовта.. тя сама идва при тебе без дори да разбереш!
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Дори и да си грозна това не пречи.Сама си или заради характера ти,или защото много пробираш.Не ти знам характера,но не изглеждаш да си от лигавите момиченца.В това,че пробираш няма нищо лошо,и аз съм такава,така че това,което можеш да направиш е да увеличиш контактите,да си разговорлива и чаровна и момчето ще се появи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си