- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хранителен режим.
Става, разбира се, ама малко хора имат нервите и волята ,да тренират чисто.Първоначално написано от DownloadVirus
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Искам чистο.И щом не може от 17-18 годишен да следвам този режим на колко години да почна ?
Изобщо не го почвай. Това е паравана на Арни, да се прави че чисто е качвал. Всъщност, той е постигнал всичко, благодарение на стероидите.Първоначално написано от DownloadVirus
става ама не професионалноПървоначално написано от Kurdokolenko
Ако си от София и си минавал пред НСА , знаеш какво пише![]()
В интерес на истината, не знам - не се подвизавам много из "щутгарт"![]()
А това за професионалното - всичко си е въпрос на генетика, ако си конструиран така, че да качваш лесно мускулна маса, може да постигнеш много с много малко.
Написано на стената на НСА(като апел) : "СПОРТ БЕЗ ДОПИНГ" и отзаде дописано със спрей ... НЯМА!Първоначално написано от Kurdokolenko
Тренировката ти трябва да бъде около час,максимум 1 и 20 минути.След това се вдига кортизолът,както Myrt писа.А този хормон топи мускулите. 2-3 тренировки седмично е оптималното.Първоначално написано от DownloadVirus
Да ама Arnold е правил по 5 часа тренировка на ден 7 дни в седмицата и не го виждам много мускулна маса да е загубил..
Първоначално написано от DownloadVirus
Арнолд се е тъпкал с толкова химия, колкото и Рони Колман не е виждал през живота си![]()
имам цикъла на арнолд ако искаш да ти го дам да видиш за кви милиграми става въпрос...Първоначално написано от DownloadVirus
от порядъка на 12000 и повече! + тва вече е сменил черния дроб!
Как така е сменил черният дроб12000 мг много ли са не знам!! Не съм се интересувал от анаболи!
@А на тоя над тебе.Не се излагайКолман е станал лудак само с хранителен режим и без нито дори добавки
![]()
Ами ще ти го представя така! В един мой цикъл немога да взима 12000мг за 8 седмици, а Арнолд ги взема за 1 ден!Първоначално написано от DownloadVirus
Наистина ли е смелин черен дроб?![]()
официално само един, ама аз вярвам,че го е сменял на 2 пъти! Просто физическа възможност няма за 1 път само ...
Знаеш ли на колко години го е сменил?
Ти за Арнолд ли се мислиш? Дай снимки да видим по какво приличаш на Арнолд,че искаш да тренираш като него? Едва ли някой точно в този сайт може да подражава на Арнолд в каквото и да е.Първоначално написано от DownloadVirus
1 път посредата на кариерата си 1 път след края и!Първоначално написано от DownloadVirus
Сега като се замисля, тренирай по 3 часа и се храни, както сметнеш за добре. Ще дръпнеш назад и веднъж завинаги ще разбереш, че не се прави така.
3 пъти на седмица е напълно достатъчно. Не мога да разбера за какво толкова бързаш. Прави един ден дърпащи, един ден бутащи, един ден крака. Просто и кратко. Невероятно е наивно да тренираш от рано по билдърски сплитове на професионалисти. Дори и да си на химия, пак нямаш основание да тренираш толкова.
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
бутащи-гърди/трицепс
дърпащи-гръб/бицепс
другото крака-рамо
Нали така?
Но така не излиза тренировка..
Гръб-бицепс съм го правил 2 пъти точно и няма смисъл..Толкова се изтощавам от гърба,че после вместо примерно да дигна дигна 16 кила дъмбел за 10 повторения обикновенно правя с 12 и пак със зор..Сега ми е така програмата:
1 Гърди-бицепс
2-Крака
3 Гръб
4 Рамо-трицепс
5 Един ден в седмицата 1 час така наречените кардио упражнения
2 дена почивка
*В момента не правя от 2 седмици кардио заради някакво нараняване в коляното причинено от пресата за крака.
Хранителният режим трябва да се изготвя внимателно, за да няма отрицателен ефект. Изборът на храни трябва да бъде балансиран. Човек винаги трябва да се опитва да съчетава храните по такъв начин, че да се компенсират една с друга :P :P
При здравословното хранене е много важно правилно да се определя размера на порциите. Това може да направите чрез юмрука си. Количеството храна трябва да бъде голямо колкото вашия свит юмрук