.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Мнението му!

Един от проблемите ми е ,че адски много се влиая от мнението на едно момче.Не мога да го нареча приятел,защото не ми е точно такъв ,в нещо като неангажираща връзка сме ,всеки си прави каквото си иска ,но междувременно си излизаме.
    Понякога ми казва какво не му харесва,и аз в повечето пъти го взимам много на сериозно.
    Пример; Пуснах си бритон ,не му хареса каза ми ,че ме харесва повече без бритон и оттогава почти винаги го вдигам само заради него.
    Бях решила да си слагам обица на пъпа ,казах му и той оо,на мен въобще не ми харесва точно на пъпа,измисли някъде другаде.И аз на минутата без да се замисля реших ,че няма да си правя на пъпа. И т.н мога да дам още примери ама адски много се чудя и се опитвам да спра,защото само и единствено с него се получава това.Въпроса ми е ,защо толкова много се влиая от неговото мнение, и как да спра по някакъв начин.Никой не успя да ми го обесни.

Голям фен Аватара на N1ksun
    обичаш го

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Защото си слабохарактерна. Опитай се да изваеш своя характер и отстоявай мнението си.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Mи просто да не ти пука.Прави това което искаш,имай достойнство.Или го разкарай най-добре.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Защо в днешно време сички сте адцки неграмотни ?

Просто си много привързана към този човек, значи нещо повече за теб от останалите и за това.. Колкото и да го отричаме, всеки един от нас има по един такъв човек, от чието мнение се влияе много.

П.П. - Някои естествено не показват това, че им влияе .. и се правят, че не им пука

Град
    София
    Един от проблемите ми е ,че адски много се влиая от мнението на едно момче
    Четох до тук и спрях.
    Това го правят хора със слаб характер и без собствено мнение.
    Първо се научи да имаш характер и да държиш на собственото си мнение и желание,после прави,каквото ще правиш.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Защото си слабохарактерна. Опитай се да изваеш своя характер и отстоявай мнението си.

+1
    Обичам !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    + Това ще ти пречи и за напред в отношенията с хората.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Правелно правиш, продължавай все така за напреде.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Явно ти пука за мнението му, така да се изразя. Тоест имаш някакви чувства и за теб е важно мнението му за това как изглеждаш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Спри да правиш това,което на него му харесва!Остоявай своето мнение и бъди такава,каквато ТИ искаш!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    отстоявай мнението си
    Hostis Honori Invidia

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Ти нямаш ли собствено мнение? (;
    Прави това което на теб ти харесва,а това,че на него не му харесва си е негов проблем (-; !
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ама.. какви хора има.. о.О .. Как можеш дори и да си го помислиш да подражаваш на други хора, момиче имай себе уважение. Да не ти пука за никой, ама никой на тая планета, че не харесва това, което ти си го харесваш. Всеки има различен вкус и различен идел.

То е ясно, че го харесваш и това го правиш за да го впечатлиш, но уви..

Той въобще забеляза ли промяната която правиш заради него(т.е. не промяната, а това, че му се водиш по акъла) .. ?? Аз не вярвам да е забелязал, и извода е, че няма смисъл да го правиш, защото той не го оценява, и тогава няма смисъл...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Само едно нещо мога да ти кажа - ако искаш да си щастлива на тоя свят, слушай хората и прави точно обратното
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Ти май си хлътнала по него..
    Щом само от него се влияеш така.
    Просто прекалено много го харесваш и искаш да му се харесаш на всяка цена, да е доволен, да те оцени положително..
    Но забравяш за себе си и за твоята личност и се обезличаваш в неговия идеал. Дай си свобода, човече, направи нещо, което искаш .. по-добре да те харесва такава, каквато си.
    Не вярвам да те зареже ако се пробиеш и т.н.
    Бъди себе си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Не те познавам, но най-добре бъди самата себе си. Трудно и пагубно е да бъдеш идеалът или фантазията на някой друг. И в крайна сметка, той никога няма да е доволен. Ако не те цени, бъди сигурна, че някъде, някой ще го направи. Просто не се знае, кога и как ще те удари любовтта Дай ѝ шанс.

Хлътнала си ..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Аве, шматки... отстоявай мнението си викат полвината.. За бретона много ясно че ще ти го каже. Много е грозно и на много малко момичета им отива, но и на тях не ми харесва, и не споделям само аз това мнение. Обецата на пъпа не е лоша идея, но и да не сложиш няма да сбъркаш, защото всяка втора има.

На мен някой познат или по-близък ако ми каже, че нещо не ми отива, то най-малкото ще се огледам много добре, ще събера още мнения от доверени хора, и чак тогава ще реша.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си