- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- -5 килограма до края на май
Здравейте ! Искам за тия няколко месеца да сваля 5 до 7 килограма.Само здравословно хранене при мен не помага-постих месец и половина преди Коледа, дори от всякакви тестени и шоколадови изделия се ограничавах освен една филийка черен хляб за вечеря и не мръднах от моите килограми.Преди това-миналото лято-направих една импровизирана диета - трици с 1/2 кофичка мляко за закуска, мноого малко манджа за обяд (без хляб и екстри) и много плодове за вечеря.Не съм я спазвала супер стриктно, но съм нарушавала часовете само с плод или сок.Та тогава свалих-не знам колко, но определено имаше видим резултат, макар и не голям.Също съм забелязала, че лунната диета ми действа добре на организма, най-лесна ми е за спазване, но за теглото не съм следила.
Дали ако пазя лунната редовно заедно с някакъв не много гаден режим, който вие ще ми предложите и ям трици за закуска ще стане работата?
висока съм 157 и тежа 53 килограма
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...